malhar_130620_0005

Information: “Den perfekta långvariga foundationen. En smidig, flytande konsistens som är lätt att applicera och kommer inte sätta sig i linjer, smetar eller lämna spår på kläderna. Säkerställer 14-timmars slitage. Oklanderlig täckning, ingen obehaglig maskeffekt, för en felfri hy från morgon till kväll. En silkeslen, semi-matt finish för en fräsch och perfekt hy. Behöver inga touch-ups under dagen.”

Jag tycker: En foundation som lovar väldigt mycket men håller inte riktigt vad den lovar. Köpte en mörkare nyans till sommaren och färgen 300 Medium Beige passade mig perfekt. Torkar lagom snabbt och det blir en jämn och fin yta som inte lägger sig i linjer eller stora porer, utan primer. Täckningen är väl så där, jag ser fortfarande röda partier och blemmor. Den känns lätt på huden och smetar inte när den torkat, men känns inte uttorkande. Den luktar nästan som choklad vilket är ett stort plus 😉 Dock blev jag glansig efter 5 timmar och var tvungen att matta ner ansiktet igen. Efter 7 timmar tyckte jag att rougen jag applicerat efteråt försvann väldigt mycket. En foundation som kanske fungerar bättre under svalare förhållanden.

Yves Rocher Couleurs Nature Flawless Finish Fluid Foundation kunde köpas på yves-rocher.se, men är slutsåld. Kan eventuellt köpas på eBay.

.

3,5/5


.

Du kanske också gillar

Vi använder cookies för att förbättra din upplevelse. Vi hoppas att det är okej, annars kan du skippa det. Acceptera Läs mer