malhar_130604_0120

malhar_130612_0112832 Kiss Pearl

malhar_130604_0113

malhar_130612_0140900 Pink Pop

Information: “Dessa sensationella läppstift har klara och skarpa färger från rena pigment som ger en fantastisk, sofistikerad look. De innehåller närande honungsnektar som ger en krämig känsla samtidigt som de vårdar dina läppar. Välj mellan skimrande, glittrande och matta nyanser.”

Jag tycker: Jag har hört så mycket bra om dessa läppstift från både YouTube-Gurus och andra bloggare så självklart var jag ju tvungen att testa. Ville testa ett ljusare med skimmer och ett med “matt” finish. Jag älskar färgen Pink Pop, den är knalligt kall rosa och passar mig perfekt, den är krämig och känns mjuk och skön på läpparna! Kiss Pearl kändes torrare i konsistensen, plus att det var svårt att få ett jämt resultat, men med ett läppglans över blev det finare. De sitter ganska bra även om man måste bättra på efter man har druckit och ätit. Jag gillar dem så där lagom mycket att jag skulle kunna köpa fler färger. Var faktiskt och nöp i 912 Electric Orange och 148 Summer Pink när jag var på stan igår.

Maybelline New York Color Sensational Lipstick kan köpas på t ex. eleven.se för 115 kr /st.

.

3,5/5


.

Du kanske också gillar

Vi använder cookies för att förbättra din upplevelse. Vi hoppas att det är okej, annars kan du skippa det. Acceptera Läs mer