Recension: IDUN Minerals Fredrika Lipgloss

av Malin
181 visningar 1 Minuter läsning

IDUN Minerals Fredrika Lipgloss, 87,50 SEK

Information: “IDUN Minerals Lipgloss Emma & Fredrika finns i två förföriska somriga nyanser, mild aprikos och färgstark cerise. Med närande hjortronolja mjukar dem upp sommartorra läppar samt ger en fin glans! 100 % högrenade mineraler.”

IDUN Minerals Fredrika Lipgloss

Jag tycker: Fredrika läppglans ingår i IDUN Minerals Limited Edition-serie och jag är väldigt glad att jag fick testa detta, tack IDUN! Det är en jättefin rosa färg och känns återfuktande på läpparna. Jag tycker att det doftar lite honung, eller så är det kanske hjortronoljan. Det blir i alla fall ett jättefint och jämt resultat och sitter faktiskt väldigt bra. Gillar mineralsmink, det känns fräscht!

Fler inlägg om IDUN Minerals Lipgloss hittar du här!

IDUN Minerals Fredrika Lipgloss
  • Färg
  • Glans
  • Återfuktning
4.2

Du kanske också gillar

Vi använder cookies för att förbättra din upplevelse. Vi hoppas att det är okej, annars kan du skippa det. Acceptera Läs mer