malhar_130405_0020

IsaDora_high_performance

bild(Sista bilden är fotad med iPhone 5)

Information:“En otroligt lätt och behaglig foundation som ger en perfekt täckning samtidigt som den mjukgör! Den ultra-lätta formulan smälter snabbt in i huden och med dess Soft Focus Effect minskar den visuellt fina linjer och rynkor. Din hud blir mjuk, len och lämnas med en naturlig finish och ett perfekt resultat som sitter hela dagen!”

Jag tycker: En härlig foundation som smälter in i huden väldigt snabbt. Resultatet blir fint och huden blir väldigt len. Tyvärr var den ljusaste nyansen “00 Diamond Beige” alldeles för mörk för mig när jag fick den, men nu när jag har fått lite mer färg har jag kunnat börja blanda den med min Maybelline-foundation. När jag blivit brunare hoppas jag på att kunna använda endast denna. För jag gillar konsistensen och resultatet. Den sitter hela dagen utan att blekna och kan även användas utan puder för en naturligare look. Den täcker det jag vill ska täckas och jag tycker absolut att den har en “soft focus”-effekt. Det är som sagt lite tråkigt att de inte finns i ljusare nyanser, men annars är den toppen!

IsaDora High Performance All-Day Foundation kan köpas på t ex. eleven.se för 159 kr.

.

4/5


.

Du kanske också gillar

Vi använder cookies för att förbättra din upplevelse. Vi hoppas att det är okej, annars kan du skippa det. Acceptera Läs mer