Max Factor All Day Flawless 3-in-1 Foundation

av Malin
38 visningar 3 Minuter läsning
malhar_130412_0198

Information: “En tre-i-ett foundation som ger dig primer, concealer och foundation i en produkt! Snabbt och enkelt får du en bra grund, perfekt täckningsförmåga samt en jämn och matt finish som håller hela dagen.

Primerfunktionen är baserad på en patenterad Flexihold-teknologi som gör huden elastisk samt ger en lätt utslätande verkan för att bronzer, rouge eller highlighter ska ge en jämn och slät finish. All Day Flawless 3-in-1 Foundation trollar bort mörka ringar och ger en naturligt matt yta samtidigt som den ger ett lätt SPF-skydd.”

Jag tycker: Tror att jag har hittat mig en ny favoritfoundation. Har nog aldrig haft en flytande foundation som jag gillat eftersom min hy blir blank så lätt. När jag beställde den tänkte jag att den skulle vara alldeles för mörk för mig – men jag ville verkligen testa den. Till min lycka så var den alldeles perfekt! Jag behöver inte ens dra ner den på halsen som jag får göra när jag använder mörkare/ljusare foundations för att inte se helgalen ut. Huden känns mjuk och slät hela dagen utan kakig känsla.

Jag har testat att applicera den så fort jag klivit upp och haft den tills jag tvättat ansiktet för natten. Har checkat in varje timma för att kolla hållbarheten. 5-6 timmar höll den sig matt och fräsh (med ett transparent puder över), efter 5-6 timmar är jag inte riktigt lika matt längre – men inte alls flottig, utan mer som en naturlig lyster. Efter 5-6 timmar borstade jag försiktigt runt min kabukiborste (utan puder på) och det fixade biffen ett par timmar till, men det ser fortfarande inte ut som att hela ansiktet har runnit av när dagen är slut. Det enda är att teckningen försvunnit något. Någon dag glömde jag helt bort att jag hade den på mig för att den är så lätt på huden. Jag tycker dock inte riktigt att den förbereder huden som en primer eller täcker som en concealer, men som foundation är den en fullträff för mig. I like it!

Max Factor All Day Flawless 3-in-1 Foundation kan köpas på t ex. KICKS för 169 SEK.

4,5/5


.

4 kommentarer

B R O W N S U G A R 15 april, 2013 - 20:34

Oh nice!

Emilie/Vintertroll 15 april, 2013 - 21:08

Ååååh, jag som snart behöver köpa ny foundation eftersom den jag har börjat ta slut! Hur är den i nyansutbudet? 😛

Malin 15 april, 2013 - 21:22

Emellie: Det finns tyvärr inte så där jättemånga nyanser mellan de olika ljusa/mörka hudtonerna. Denna är väldigt neutral fast drar nog lite åt det gula hållet. Det finns en som är ljusare som heter Light Ivory.

Amanda 21 april, 2013 - 12:05

Jag gillar också denna, den funkar super på min blandhy och priset gör att man gillar den ännu mer 🙂

Kommentarer är avstängda.

Du kanske också gillar

Vi använder cookies för att förbättra din upplevelse. Vi hoppas att det är okej, annars kan du skippa det. Acceptera Läs mer