malhar_130327_0092-as-Smart-Object-1

Information: “Absolutely Invisible Translucent Pressed Powder eliminerar oönskad glans och bromsar tidens tecken samtidigt som din hy får en fin lyster och ser fantastiskt fräsch ut. Detta transparenta puder innehåller mikroniserade pigment som “flyter” på huden för att jämna ut din hudton och bygger foundation.

Detta tack vare Too Faceds unika kombination av ingredienser för att göra din hudfärg perfekt samtidigt som den skyddar mot miljöns påfrestningar, bland ingredienserna finner du sjögräsextrakt, kamomill, vitamin A, C, E samt Aloe Vera och naturligt havsvatten.”

Jag tycker: Först måste jag tacka underbara Sandra som jag fick detta puder av, du är sååååå gullig! Har använt det i princip varje gång jag sminkat mig sidan dess. Den räddar mitt face och hjälper till att hålla mitt ansikte matt åtminstone en arbetsdag (på ett ungefär). Finishen blir silkeslen, matt och smälter in i huden. Över någon enstaka foundation upplever jag dock att det kan bli lite kakigt, men det beror förstås på foundationen och hur mycket puder man trycker in i ansiktet. Med en avslutande makeup mist fixar det oftast problemet. För mig fungerar pudret bäst med en kabukiborste. Detta är min nya bästa vän som alltid följer med i väskan.

Too Faced Absolutely Invicible Pressed Powder kan köpas på t ex. eleven.se för 248 kr.

.

4/5


.

Du kanske också gillar

Vi använder cookies för att förbättra din upplevelse. Vi hoppas att det är okej, annars kan du skippa det. Acceptera Läs mer