Nu är ytterligare en månad slut och jag tänkte börja med att lista mina skönhetsfavoriter varje månad som jag använt lite extra eller bara blivit förälskad i. Så här kommer Marsfavoriterna 🙂 De produkter som jag ännu inte recenserat kommer så småningom…

malhar_130327_0355-as-Smart-Object-1Moyana Corigan Sugar Lip Scrub – Coco Cabana: Jag har som sagt använt denna läppskrubb varje kväll sedan jag fick den och varje gång jag går in i badrummet måste jag sniffa på den för att den luktar så gott ♥

malhar_130327_0507-as-Smart-Object-1OPI – You’re Such a BudaPest: Behöver jag säga mer än att det är den perfekta vårfärgen?! Så fint.

malhar_130322_0028-as-Smart-Object-1e.l.f Studio Blush – Twinkle Pink Rosa och skimmer kan aldrig gå fel, så underbar färg som lämnar ett hälsosamt glow!

malhar_130319_0011-as-Smart-Object-1Lip Smacker Vintage – Vanilla Coke: Besatt av detta lipsyl. Det både luktar och smakar Coca Cola och har gjort mina läppar underbart mjuka och väldoftande.

malhar_130327_0086-as-Smart-Object-1IsaDora Big Bold Mascara: Mascara som håller fransarna böjda och ger perfekt volym. Älskar den stora borsten!

malhar_130327_0092-as-Smart-Object-1Too Faced Absolutely Invicible Pressed Powder: Perfekt för ett glansface som mig. Mattar ner och håller ansiktet matt och fräsht länge! Så tack för denna underbara present Sandra

.

ÖVRIGT

Månadens färg: Lila
Månadens musik: Brink – Human & Weeping Willows – Broken Promise Land
Månadens film: Oz The Great and the Powerful
Månadens serie: The Carrie Diaries

2 kommentarer

fleurpetit 1 april, 2013 - 12:57

Älskar OPI

Julia 1 april, 2013 - 13:45

Åh, det där nagellacket vill jag ha! Tillsammans med dom flesta andra av dina favoriter 🙂

Kommentarer är avstängda.

Du kanske också gillar

Vi använder cookies för att förbättra din upplevelse. Vi hoppas att det är okej, annars kan du skippa det. Acceptera Läs mer

Cookie policy