Nu är ytterligare en månad slut och jag tänkte börja med att lista mina skönhetsfavoriter varje månad som jag använt lite extra eller bara blivit förälskad i. Så här kommer Marsfavoriterna 🙂 De produkter som jag ännu inte recenserat kommer så småningom…

malhar_130327_0355-as-Smart-Object-1Moyana Corigan Sugar Lip Scrub – Coco Cabana: Jag har som sagt använt denna läppskrubb varje kväll sedan jag fick den och varje gång jag går in i badrummet måste jag sniffa på den för att den luktar så gott ♥

malhar_130327_0507-as-Smart-Object-1OPI – You’re Such a BudaPest: Behöver jag säga mer än att det är den perfekta vårfärgen?! Så fint.

malhar_130322_0028-as-Smart-Object-1e.l.f Studio Blush – Twinkle Pink Rosa och skimmer kan aldrig gå fel, så underbar färg som lämnar ett hälsosamt glow!

malhar_130319_0011-as-Smart-Object-1Lip Smacker Vintage – Vanilla Coke: Besatt av detta lipsyl. Det både luktar och smakar Coca Cola och har gjort mina läppar underbart mjuka och väldoftande.

malhar_130327_0086-as-Smart-Object-1IsaDora Big Bold Mascara: Mascara som håller fransarna böjda och ger perfekt volym. Älskar den stora borsten!

malhar_130327_0092-as-Smart-Object-1Too Faced Absolutely Invicible Pressed Powder: Perfekt för ett glansface som mig. Mattar ner och håller ansiktet matt och fräsht länge! Så tack för denna underbara present Sandra

.

ÖVRIGT

Månadens färg: Lila
Månadens musik: Brink – Human & Weeping Willows – Broken Promise Land
Månadens film: Oz The Great and the Powerful
Månadens serie: The Carrie Diaries

2 kommentarer

fleurpetit 1 april, 2013 - 12:57

Älskar OPI

Julia 1 april, 2013 - 13:45

Åh, det där nagellacket vill jag ha! Tillsammans med dom flesta andra av dina favoriter 🙂

Kommentarer är avstängda.

Du kanske också gillar

Vi använder cookies för att förbättra din upplevelse. Vi hoppas att det är okej, annars kan du skippa det. Acceptera Läs mer