Har ni något band eller någon artist som ni bara lyssnar på när ni är ensamma för att ni är rädda för vad andra ska säga? I veckans avsnitt av Glee handlade det om att kliva fram från sin musikaliska skämskudde, vilket jag också tänkte göra…

Men jag skäms inte längre, jag är trygg med den jag är och är för det mesta allätare vad gäller musik men var under mina tonårsår ett riktigt popsnöre. Kan inte rå för det, det är catchy, lätt att sjunga med och det får mig att bra!

What’s your guilty pleasure?

1 kommentar

Sandra 27 mars, 2013 - 12:35

Jag fullkomligen älskar Britney!! Har till och med funderat på att tatuera in en textrad från någon av hennes låtar. Haha!

Kommentarer är avstängda.

Du kanske också gillar

Vi använder cookies för att förbättra din upplevelse. Vi hoppas att det är okej, annars kan du skippa det. Acceptera Läs mer