malhar_130319_0011-as-Smart-Object-1

malhar_130321_0006-as-Smart-Object-1

Information: “Lip Smacker Coca Cola smakar och luktar som “The Real Soda”! Lip Splash är ett glänsande stift som ger mersmak. Berikat med A- och E-vitamin och en aning färg. SPF 20.”

Jag tycker: Var har detta fantastiska produkt varie hela mitt liv? Jag älskar allt som smakar, luktar och ser ut som Coca Cola så när jag hittade massor av Lip Smacker-produkter i fyndlådan på Åhléns blev jag helt till mig. Den luktar precis som Cola-godis och jag kommer på mig själv att dra upp läpparna mot näsan och sniffa på det hela tiden. Läpparna känns återfuktade utan att det känns kladdigt. Jag kan bara inte få nog! Måste nog gå till Åhléns och snappa åt mig några till…

Jag vet tyvärr inte var man kan köpa dessa längre, Kicks har Lip Pop, men jag köpte mitt på Åhléns för 40 kr.

.

5/5


.

Du kanske också gillar

Vi använder cookies för att förbättra din upplevelse. Vi hoppas att det är okej, annars kan du skippa det. Acceptera Läs mer