malhar_130302_0034-as-Smart-Object-1

Information: “Pearl & Beauty från NIVEA håller dina armhålor vackra och ger dig en säkerhet som du kan lita på under hela dagen. Tack var dess nyskapande formula med äkta pärlextrakt, hjälper den till att ge en jämn hudton. Dessutom ger den en bekväm, mjuk torrhet.”

Jag tycker: Jag har älskat deosprayen med samma namn och använt den sedan den kom eftersom jag har svårt för roll-on deodoranter, den luktar underbart! Här uppe i fjällen var utbudet av deodoranter snålt så jag var “tvungen” att ta en roll-on deo när min spray tog slut. Den luktar precis som sprayen men inte lika mycket, lite söt och härlig doft. Jag har faktiskt blivit positivt överraskad av denna roll-on. Visst, den blir ju så där blöt och man får springa runt med armarna i vädret en liten stund, men det är ändå inte så farligt som andra deodoranter som aldrig torkar. Tycker kanske inte att den håller i 48 timmar som den lovar och under fysisk träning svettas man fortfarande, men det positiva är att den håller svettlukten borta för mig. Det bästa är kanske att det inte är någon alkohol i så den varken irriterar huden eller torkar ut. Jag gillar den trots att det är en roll-on.

Nivea Pearl and Beauty 48h Deo finns på t ex. Åhlens eller i de flesta dagligvaruhandlar och kostar ca. 30-40 kr.

.

3,5/5


.

Du kanske också gillar

Vi använder cookies för att förbättra din upplevelse. Vi hoppas att det är okej, annars kan du skippa det. Acceptera Läs mer