malhar_130215_0010-as-Smart-Object-1

Information: ”Skapar mjuka linjer som är definierade och exakt. Kladdfri och vattenavvisande täckning för ett resultat som står emot svett, tårar och regn hela dagen!”

Jag tycker: Jag har undvikit att använda eyeliner eftersom att det är så svårt att måla på snyggt. Men inte nu längre! Jag gillar verkligen konsistensen av en krämig eyeliner och den glider på så lätt med ett perfekt resultat att jag inte behöver stå i flera timmar för att göra om, även för mig som är nybörjare. Och penseln man får med är över förväntan, den hjälper verkligen till för att få ett perfekt resultat! Jag har bara haft min eyeliner i 2 månader och det är snart dags att beställa en ny.

Eyelinern finns på eyeslipsface och kostar ca. 37 kr.

.

5/5


.

Skriv en kommentar

fyra + fem =

*Genom att kommentera detta inlägg accepterar du att dina uppgifter sparas och hanteras av molkan.se.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Vi använder cookies för att förbättra din upplevelse. Vi hoppas att det är okej, annars kan du skippa det. Acceptera Läs mer

Cookie policy