Idag kommer det inte upp någon ny sminkning då alla sminkpenslar ligger på tork. Jag djuprengör alltid mina penslar vid månadsskiftet, ett bra tips för er som har lika dåligt minne som jag. Annars använder jag en “Daily Brush Cleaner” efter varje användning.

När penslarna tvättas är det ett ypperligt tillfälle låta min hud andas lite och ta hand om den. Kanske lägga på en ansiktsmask eller peela med min favoritpeeling; citron & socker och smörja in den ordentligt med min favoritkräm. Jag som redan har dålig hy måste se till att ta hand om den extra noga.

malhar_130202_0007-as-Smart-Object-1

Jag tvättar vanligtvis mina penslar med ett “Brush Schampoo”, men när det inte finns till hands går det lika bra med diskmedel om de är i syntet och vanligt schampo (& balsam) om det är äkta hår.

Du kanske också gillar

Vi använder cookies för att förbättra din upplevelse. Vi hoppas att det är okej, annars kan du skippa det. Acceptera Läs mer