Detta är en produkt från goodiebagen från Bloggfesten i Dalarna 2011.

ACO SENSE & CARE Sun kissed Bodylotion är en skönt återfuktande kroppslotion med lätt brun-utan-sol-effekt. Den går snabbt in i huden och mjukgör med oljor från solros och raps så att din hud känns mjuk och smidig. Lotionen bygger gradvis upp en fördjupad färg i huden som ger dig en fräscht solbrun ton året om.”

Jag var först rädd för att den skulle kladda av sig på både naglar och kläder, för det har man ju varit med om förr. Man har smörjt in sig och sedan dragit på sig vita kläder eller hoppat ner i sängen och nästa gång man kollar ser det ut som att man har rullat i lera. Men låter man bara krämen sjunka in lite innan så blir det bra och det blir inga fläckar på kläderna vad jag har sett.

Som ni ser på den undre bilden har jag gjort ett litet test där jag inte smort in handen alls medan från handleden och uppåt har jag smörjt in och jag vet inte om man  ser en sån stor skillnad. Jag ser den tydligt då jag i vanliga fall är så vit att jag lyser i mörkret.

Det enda som jag tycker är negativt med alla brun-utan-sol produkter är att man luktar typ bränt  efter ett tag även om krämen luktar jättegott. Jag gillar den och den kommer att användas flitigt. Tumme upp!

.

3/5


.

2 kommentarer

Olivia 27 februari, 2011 - 21:32

gillar den där också 🙂

Lina 28 februari, 2011 - 22:41

Ja alltså lukten på BUS produkter är ju inte att leka med.. Man får somna fort så man slipper stanken! Ha en trevlig kväll 🙂

Kommentarer är avstängda.

Du kanske också gillar

Vi använder cookies för att förbättra din upplevelse. Vi hoppas att det är okej, annars kan du skippa det. Acceptera Läs mer