Detta är en produkt från goodiebagen från Bloggfesten i Dalarna 2011.

KMS California We believe in individuality. We believe in the freedom of style, self-expression, and the right to create without limits. Our California heritage drives our passion for haircare science, the latest technology and natural ingredients. We are dedicated to bringing you products which allow you to explore your individual style.”

Ytterligare två favoritprodukter! Makeover spray är en spray som fräschar upp och stylar frisyren, den absorberar överflödiga oljor och håret får en torrare struktur. Detta är perfekt till mitt hår då håret snabbt blir fett, det är bara att spraya i lite av detta så känns det som att håret är nytvättat och att man kommer direkt från frisören.

Dry wax spray är en stylingspray som mattar texturen och ändå är flexibel. Passar till busiga frisyrer. Helt underbar produkt, mitt hår som alltid lägger sig ned hur mycket man än sprayar med vanliga sprayer. Även om det lägger sig ned efter ett tag så är det lätt att bara fluffa till håret igen, sprayen håller verkligen vad den lovar.

I’m hooked!

.

5/5


.

3 kommentarer

JENNY 21 februari, 2011 - 20:42

KMS är good shit! 🙂
Fan va pissigt att jag inte kunde gå! 🙁

Emilie 21 februari, 2011 - 21:37

Åh, det där märket hade jag gärna testat!

Tufsan 23 februari, 2011 - 07:01

Oww…detdär låter ju fabulouse! Tror ja tar och testar iaf dendär dry wax sprayen sen. Går det bra att tupera håret efter man haft i den? Alltså ger de en strävare känsla som med typ dust it eller är de mer som ett hållfast spray?

Kommentarer är avstängda.

Du kanske också gillar

Vi använder cookies för att förbättra din upplevelse. Vi hoppas att det är okej, annars kan du skippa det. Acceptera Läs mer