Ingen blixt / Dagsljus

Med blixt

Nail Polish

E.L.F säger: Denna färg-lock formel med flis-resistenta sköld ger långvariga färg med hög glans. Den aerodynamiska designen på borsten gör att färgen glider på felfritt, medan den snabba torra formel ger perfekta lager varje gång. Viktiga näringsämnen ger naglarna naturlig lyster, infunderas med vitamin E för starkare och friskare naglar.

Vår formel är fri från: toluen, formaldehyd och dibutylftalat (DBP).

Jag tycker: Älskar nagellacken!Mina naglar gillar egentligen inte nagellack, de blir väldigt flikiga och torra när jag tagit bort lacket. Men jag upplever inte detta med dessa nagellack. Hade de varit dåliga hade jag inte köpt fler. Gillar att det finns mycket att välja på, men jag skulle nog vilja se lite fler färger ändå. Alla färger jag har är mina favoritfärger!

Betyg: 4,5/5

7 kommentarer

ELIN 10 augusti, 2010 - 22:42

snygga färger ju!

Pia [stjerndorff.com] 11 augusti, 2010 - 02:57

Oj, vad många du har! Jag har ett 😉 Men jag ser ju att du behöver ett till! Ser minsann tomt ut där i hörnet 😉

月姫 Tsukii ♥ 11 augusti, 2010 - 21:09

åh jag gillar cream mint och coral lacken! riktigt snygga ;D

sv: tack! ^^

Linn 11 augusti, 2010 - 21:19

Coral såg snyggt ut! ;D

Linn 11 augusti, 2010 - 23:54

Sv: Gör gärna det ! Smokey Brown också 🙂

amanda 12 augusti, 2010 - 01:08

Fina! Vart köper man dem då? 🙂

Molly 13 augusti, 2010 - 00:46

Kommentarer är avstängda.

Du kanske också gillar

Vi använder cookies för att förbättra din upplevelse. Vi hoppas att det är okej, annars kan du skippa det. Acceptera Läs mer