Kroppsprodukter är en form av hatkärlek för mig. Det brukar oftast inte tilltala mig så mycket även att jag tycker om att smörja in mig och lukta gott. Och jag gillar trenden av Lime-doftande produkter, så det bådar ju gott!

emma s. sugar limeEmma S. Sugar Lime Body Wash, 119 SEK

Emma S. Sugar Lime Body Lotion, 169 SEK

Sugar Lime-serien är fräsch kroppsserie med en härlig doft av frisk Lime, krämig Karamell och mjuk Vanilj, nästan lite som limegodis. Duschkrämen innehåller Shea- och Passionsfruktsolja medan kroppskrämen kombinerar Aprikoskärns- och Passionsfruktsolja som återfuktar huden.

Jag tycker nästan att kroppsprodukter är svårast att ha en uppfattning om, men efter en användning tycker jag att de känns härliga och huden känns återfuktad och luktar gott. Inga konstiga upplevelser än så länge.

Vad tycker du om Limedoftande kroppsprodukter?

.

.

8

Relaterade inlägg

Säker solbränna på flaska

Jag är definitivt inget proffs på BUS. Kanske har gjort det (och misslyckats) ett par gånger i mitt liv, men idag när jag fick hem nyheter från St. Tropez blev…

Leave a Reply

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

två × 3 =