Glowig hy är en ihållande trend och såväl lyx- som budgetmärken fortsätter att spruta ut produkter för att du ska kunna få den där fräscha hyn med lyster. Maybelline New York gjorde också slag i saken och lanserade Master Strobing Liquid i februari.

Maybelline Master Strobing Liquid Maybelline Master Strobing Liquid100 Light Iredescent, 200 Medium Nude Glow

Jag tycker

Här har Maybelline gjort ett riktigt bra jobb! Konsistensen är alldeles lagom, inte för rinnig, men heller inte för trögflyande. De är enkla att blanda ut med en beautyblender (det är så jag applicerar all min bas). Jag har använt mig av den ljusare rosa nyansen både utblandat i min foundation samt att jag också duttat på lite extra på de ställen jag vill framhäva extra mycket. Jag tycker de gör sig bra på huden – ger fin lyster utan glitter, glider inte runt eller tar med sig foundationen.

Tyvärr har jag inte kunnat använda Medium-nyansen ännu eftersom jag är lika blek som snövit, men till sommaren tror jag att den kommer att vara superfin till lite solkysst hy. Tycker dock att nyansutbudet är en aning snålt, jag hade gärna velat ha en lite mer guldfärgad, en ljusare med mer vita eller blålila reflektioner. Hade det inte varit något? Vi får hoppas på att det kommer fler färger.

Produkten innehåller förvånansvärt många snälla ingredienser och de består till största delen av vatten, silikonolja och glycerin. Det som sticker ut är en del Alcohol Denat och Fenoxyetanol.

Maybelline Master Strobing Liquid
  • Funktion
  • Hållbarhet
  • Innehåll
  • Nyansutbud
  • Pigment
  • Pris
4.1

Beskrivning

Flytande highlighters med pärlemorpigment för en fräsch och glowiy finish. Kan användas enskilt på specifika områden eller blandas med foundation för en all-over lyster. Kommer i två färger; 100 Light Iredescent och 200 Medium Nude Glow.

100 Light Iredescent är en ljusrosa med kall och isig underton medan 200 Medium Nude Glow är en varm roséguldnyans.

Maybelline New York Master Glowing Liquid finns på bl a. eleven.se för 99 SEK.

.

You May Also Like

5 kommentarer

Svara

Hej och tack för en jätte bra blogg! Får jag fråga vilken flytande foundation som du tycker är allra bäst (för torr/blandhy)? Det absolut viktigast för mig är att den sitter på heeeela dagen 🙂 Eller måste jag köra på primer under och puder över för att få en foundation att sitta heeeeela dagen? Kram

Svara

Tack för din fina kommentar! Jag har själv inte torr hy utan snarare tvärt om. Det man först bör fokusera på är hudvården. Har du hudvårdsprodukter som är anpassade efter din hy så ska den trots allt inte kännas torr. Men vänner och kollegor hyllar bland annat Lumene Longwear Blur Foundation som också är ganska budgetvänlig.

Tyvärr är det nog så att primer och puder är ett måste för hållbarheten.
Kram

Svara

Okej, jag förstår. Den ska jag testa! Tack för snabbt svar! Kram

Svara

älskar hur du utvecklat dina recensioner, bra med mycket info! känns lite meningslöst om man bara skulle säga typ den var bra/dålig, bra att veta i detalj hur den är så kan man skapa sig en lite bättre uppfattning om vad man skulle tycka själv. Tummen upp till dig+ du tar så fina bilder 🙂

Svara

Tack så jättemycket för din feedback, det betyder mycket för mig!
Kram

Kommentera

Din emailadress kommer inte att publiceras. Obligatoriska uppgifter *

12 + 3 =

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.