molkan malin hartzell damernas värld

Hej och välkomna till min nya skönhetsblogg!

Jag heter Malin Hartzell, är utbildad fotograf och är 28 år (om en vecka) och kommer från de småländska skogarna, numera bosatt i fjällen. Min passion för skönhet och smink växte fram ur en lång och tråkig period av depression och ångest då jag ville få utlopp för min kreativitet. Sedan januari 2013 har jag bloggat om skönhet och smink på min blogg molkan.se som jag precis lämnat bakom mig för en ny spännande tid här på Damernas Värld.

Jag kommer att bjuda på sminkningar, tutorials, nyheter och annat roligt!
Hoppas att ni vill hänga med mig ♥

Följ min blogg med Bloglovin

You May Also Like

4 kommentarer

Svara

Välkommen till oss 😀

Svara

Tack <3

Svara

Stort grattis Malin! Det är du sannerligen värd 🙂

Svara

Grattis! Följer så klart med hit 🙂

Kommentera

Din emailadress kommer inte att publiceras. Obligatoriska uppgifter *

19 − 2 =