molkan malin hartzell damernas värld

Hej och välkomna till min nya skönhetsblogg!

Jag heter Malin Hartzell, är utbildad fotograf och är 28 år (om en vecka) och kommer från de småländska skogarna, numera bosatt i fjällen. Min passion för skönhet och smink växte fram ur en lång och tråkig period av depression och ångest då jag ville få utlopp för min kreativitet. Sedan januari 2013 har jag bloggat om skönhet och smink på min blogg molkan.se som jag precis lämnat bakom mig för en ny spännande tid här på Damernas Värld.

Jag kommer att bjuda på sminkningar, tutorials, nyheter och annat roligt!
Hoppas att ni vill hänga med mig ♥

Följ min blogg med Bloglovin

Like

Relaterade inlägg

4 Comments
Johanna 19 september, 2015 at 12:17 Reply

Välkommen till oss :D

molkan 19 september, 2015 at 12:36 Reply

Tack <3

Sanna | Beauty & Bride 22 september, 2015 at 09:21 Reply

Stort grattis Malin! Det är du sannerligen värd :)

Lackert 23 september, 2015 at 22:55 Reply

Grattis! Följer så klart med hit :)

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

20 − 15 =