Denna vecka har jag anammat kylan och iskristallerna en sista gång innan vårmanikyrerna tar över. Älskar den kornblåa nyansen “Mad about blue” från TBS trendkollektion Colour Euphoria. Sedan hittade jag ett lösglitter jag fick i en Glossybox för att fixa en isig finish.

Klicka på bilderna för större format

Jag har använt
  • The Body Shop Colour Crush™ Nail Varnish – Mad About Blue
  • Bellapierre Cosmetics Glitter – Silver
Like

Relaterade inlägg

MOTD: It’s an illusion

Mer av ett konstprojekt än en sminkning egentligen. Jag fick någon bild i huvudet och så fick det bli. BAS IsaDora Nude Sensation Fluid Foundation – 10 Nude Porcelain IsaDora…

1 Comment
Lackert 15 februari, 2015 at 21:29 Reply

Galet snyggt, lacken ser ju ut att vara som gjorda för varandra

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

3 × 3 =