Lady Gaga Fame EdP Spray molkan skönhetsbloggÄnda sedan jag fick reda på att Lady Gaga skulle släppa en parfym har jag suktat. Jag har varit och sniffat på den så många gånger och äntligen är den min! Då jag blev utsedd till en av veckans bloggpost hos bangerhead vann jag en produkt från hemsidan och jag slog till på denna. Jag älskar den, doften är så jag och flakongen får stå framme för att den är så vacker ♥

*Rolig side note; min sambo avskyr Lady Gaga, men när jag bad honom lukta på mig härom dagen när jag haft på mig parfymen tyckte han att den doftade gott. Har fortfarande inte berättat vilken det var för då skulle han givetvis ändra åsikt 😛

Lady Gaga Fame EdP Spray molkan skönhetsblogg

För första gången har man lyckats göra en svart vätska, som blir transparent när det möter luften. Tekniken kallas ”From Black to Clear” och är noga framtagen av Lady Gaga och hennes team. Lady Gaga FAME är en doft med mörka ackord.

Huvudingrediensen är Belladonna som ger en känsla av förbjudenhet. Andra noter är aprikos och honung som tillför kvinnlighet. Lady Gaga FAME har ett krossat hjärta av tigerorkidé som tillför doften mystik.

Lady Gaga Fame EdP Spray molkan skönhetsblogg

Lady Gaga Fame EdP Spray finns att köpa på t ex. bangerhead.se för 279 SEK.

You May Also Like

4 kommentarer

Svara

Har den och älskar den jag med!

Svara

Åh, den luktar så himla gott!! 🙂

Svara

Jag såg den på bild och visste omedelbart att det var parfymen för mig! (Sanning med modifikation, men sugen var jag). Och visst blev det så! Har gjort slut på en liten flaska och köpte en stor. Mmm!

Svara

Har inte luktat på den än, men vill ha den enbart för flaskan. Älskar art deco känslan!

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.