När jag skaffade min nuvarande kamera (2011)


Jag har länge känt att jag behövt en nystart
gällande kamerautrustning och tillbehör. I dagsläget har jag en fullformatskamera, eller en sk. proffskamera då man absolut “var tvungen” att ha det senaste och dyraste när jag pluggade foto (grupphets någon?). Nu känner jag att jag inte är i behov av en så tung och dyr kamera så… den är nu ute till försäljning!

Hur mycket jag älskar min grymma kamera tror jag att den fyller sitt syfte bättre hos någon annan. Och bara efter någon timme efter jag la ut annonsen fick jag napp, så förhoppningsvis blir jag av med den rätt snart.

Men frukta icke! jag kommer inte att gå utan kamera, nej det skulle jag aldrig klara! Har redan spanat in ett kit med ny kamera med filmfunktion (WOOPWOOP!), objektiv, extern mikrofon, stoooort minneskort och ny extern hårddisk för samma peng som jag säljer den gamla för. Detta är för att jag länge funderat på det här med att göra beautyvideor, men i dagsläget inte haft utrustningen för det. Nu känner jag mig redo för en nystart.

Vad tror ni om det?

Like

Relaterade inlägg

Veckans Bloggpost V.25 @ Bangerhead

Veckans Bloggpost V.25 @ Bangerhead

För fjärde gången har jag utsetts till Veckans Bloggpost hos Bangerhead Magazine. Så kul, tack så mycket! ♥ ♥ ♥ Gå även in och kika på de andra härliga inläggen.…

9 Comments
Mammi 8 maj, 2014 at 10:51 Reply

Bra där Molkan! vi gillar nya tag.

Pernilla S 8 maj, 2014 at 10:54 Reply

Det låter bra! :)

Jennifer Hartzell 8 maj, 2014 at 11:27 Reply

Det kommer säkert bli jättebra! :)

Sofies skönhetsblogg 8 maj, 2014 at 13:06 Reply

Låter helt perfa tycker jag! :D

Evelinasfina Skönhetsblogg 8 maj, 2014 at 14:35 Reply

Håller med dig. Jag tar alla mina bilder med en halvsystemkamera, Canon Powershot G11! Den är väldigt gammal, filmar tyvärr inte i HD så nu känner jag verkligen att jag borde uppdatera mig. Är dock inte alls sugen på en otymplig systemkamera :)

Anna-Märta Stålnäve 8 maj, 2014 at 14:48 Reply

Låter toppen! Gillar de du gjort nu.

Julias skönhetsblogg 8 maj, 2014 at 16:59 Reply

Vad roligt! :)

Lackert 8 maj, 2014 at 23:05 Reply

Det låter toppen! Vill ju se mer videor :)

Diana / SparklingPink 9 maj, 2014 at 11:20 Reply

Tycker det låter helbra! Man ska ju ha utrustning som fyller ens behov, och lite omväxling brukar göra en gott.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

fjorton + 16 =