malhar_130301_0009-as-Smart-Object-1

malhar_130302_0023-as-Smart-Object-1

molkanse-the-colossal

Information: “Colossal Volum’ Express Mascara ger kolossala fransar med bara ett drag. Den innehåller kollagen samt har en mega-borste som hjälper till att bygga 9 gånger mer volym, utan att klumpa. Du får en dramatisk look med fylliga fransar.”

Jag tycker: En av de ytterst få mascaror jag faktiskt gillar! Är egentligen inte så mycket för vattenfasta mascaror, men ibland tycker jag det är skönt – speciellt nu när jag är i fjällen då det snöat i princip hela tiden. Man slipper oroa sig för att man ska vara helsvart i ansiktet när man kommer hem. Jag satte mascaran i hårdtest då vi var på äventyrsbadet där den klarade poolvatten, bastu och ångbastu utan att försvinna eller fälla. Svärtan är riktigt bra och formulan tynger inte ner mina fransar utan håller dem böjda även om jag lägger på några extra lager. Jag gillar den stora borsten och att det kommer ut lagom mycket produkt på borsten utan att behöver torka av den mot kanten! Används flitigt av mig just nu.

Maybelline New York The Colossal Volum’ Express Mascara Waterproof finns på t ex. eleven.se och kostar 145 kr.

.

4,5/5


.

Like

Relaterade inlägg

Recension: e.l.f Studio Cream Eyeliner – Black

Information: “Skapar mjuka linjer som är definierade och exakt. Kladdfri och vattenavvisande täckning för ett resultat som står emot svett, tårar och regn hela dagen!” Jag tycker: Jag har undvikit…

2 Comments
Malin 3 mars, 2013 at 20:36 Reply

Det är min favorit också! Det är den och Isadora Build-Up Volume Mascara som fungerar bäst för mig :)

Malin 3 mars, 2013 at 21:26 Reply

Malin: Har varit sugen på att testa den länge. Så vi får se om det blir den nästa gång :)

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

17 − elva =