Japp, då har jag gjort mig av med ca. 2300 inlägg här på bloggen. Jag har tänkt på det länge och nu blev det av. Mest för att (som ni kanske vet) gillar att ha struktur och snyggt, vilket många inlägg inte var under 2007 och 2008. Men sedan tänkte jag också att ”jag är ju en annan person” och en del saker jag har skrivit är ja… så där. Men mest för att det var fult.

Så nu kan man bara läsa inlägg från 2010 och 2011 med vissa undantag. Dikter, Photoshoptips och recensioner osv tänkte jag kunde få vara kvar. Men det känns bra, skönt med en nystart. Egentligen skulle jag vilja starta en helt ny blogg.. men det projektet har jag varken tid eller ork med.

Jag kommer dock att starta upp ett annat projekt i Januari 2012 som kommer att få en egen sida/subdomän… tror jag. Eller jag hoppas på det. Får se hur jag löser det. Spännande va?

Nu ska jag dammsuga en snabbis innan jag ska till tvättstugan.
Puss

You May Also Like

1 kommentar

Svara

Jag har också funderat fram & tillbaka hur jag ska göra med alla gamla inlägg. Kram

Kommentera

Din emailadress kommer inte att publiceras. Obligatoriska uppgifter *

5 − fyra =

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.