Månadens favoriter: Mars 2017

av Malin
112 visningar 4 Minuter läsning

Nu var det länge sedan jag gjorde ett inlägg med mina månadsfavoriter… Varför vet jag inte? Men här kommer mina favoriter under mars månad. Jag nördar hudvård just nu och det syns eventuellt nedan.

månadens favoriter mars 2017 m picaut gilda eucerin isadora
Gilda Vitamin C Super Serum, 739 SEK

Ett grymt serum som endast innehåller 3 (!) ingredienser; Propanediol (fuktbindare), L-Ascorbic Acid (Vitamin C) och Ferulic Acid (antioxidant). Det ger fukt, ska ljusa upp, strama upp och ge lyster till huden samtidigt som den neutraliserar fria radikaler, skyddar kollagen och reducerar de negativa effekterna av UVA- och UVB-stålar. Huden känns mjuk och återfuktad hela dagen och håller mina torra partier i schack.

Gilda AHA-Mask, 439 SEK

Den här AHA-masken är min bästa vän just nu. Jag som har blivit med känslig(are) hy de senaste åren har inte vågat använda syror då bland det värsta jag vet är när det svider i huden. Men den här känns inte supermycket och jag blir heller inte röd efteråt som jag blivit med andra AHA-masker. Den här masken ska alltså hjälpa mot många olika saker som att reducera hyperpigmentering, grov hud, fina linjer och ytliga ärr samt löser upp döda hudceller, förfina hudytan och förbättra hudens förmåga att syresätta sig. Min hy blir lenare än en barnrumpa och får mina förstorade porer att lugna ned sig ett slag.

månadens favoriter mars 2017 m picaut gilda eucerin isadora
M Picaut Hydra Lagoon Overnight Mask, 499 SEK

The mask of the masks! Nytt, innovativt och effektivt. Jag har redan hyllat den här ansiktsmasken i ett eget inlägg, så vill du läsa om hur bra den här produkten är kan du klicka här!

M Picaut Créme de la Créme Body Lotion, 499 SEK

Jag brukar vara skitdålig på att smörja in kroppen pga. av att jag är lat. Men när något luktar riktigt gott så kan jag bli omvänd en liten stund. Den här godingen innehåller både aloe vera, solros- och aprikosolja, rosmarinextrakt och havtorn tillsammans citronmyrten som utgör den stora delen av doften. En lyxig kroppskräm som återfuktar och lämnar huden mjuk och smidig utan att kännas kladdig.

månadens favoriter mars 2017 m picaut gilda eucerin isadora
IsaDora Caring Cleansing Oil, 109 SEK

En rengörande olja i sprayformat, hallelujah! Den är sjukt smidig att bara spraya på en bomullspad och svepa över ögonen eller läpparna och den tar bort vattenfast smink i ett nafs. Jag gillar den även för att tvätta bort swatches från händer och armar (nördnivå) när jag fotat då allt försvinner med en gång. Innehåller dock mest palmolja (Ethylhexyl Palmitate), men annars innehåller den bland annat vetegroddolja, solrosolja, gurkörtsolja, antioxidanter och Vitamin E.

Eucerin ELASTICITY+FILLER Facial Oil, 307 SEK (kampanjpris)

Ja, jag vet att den här oljan är framtagen för både äldre och torr hud och de på Eucerin rekommenderade mig inte att använda den här oljan, men den är så härlig så jag har inte kunnat låta bli! Arganolja, Vitamin E, Mariatistelolja och antioxidanter utgör större delen av produkten tillsammans med andra mjukgörande oljor (INCI). Tyvärr innehåller den parfym så jag kan inte använda den allt för ofta, men jag brukar smörja in mig med den när jag ska gå och lägga mig så att huden får suga upp de härliga oljorna. Vaknar med mjuk och återfuktad hy. Fungerar även bra till händer och nagelband, tips tips!

månadens favoriter mars 2017 m picaut gilda eucerin isadora

Har du haft några skönhetsfavoriter i mars?

6 kommentarer

Alexandra 3 april, 2017 - 14:52

Haha nattmasken från M Picaut är med bland mina favoriter också (inlägg kommer ikväll). Oljan ifrån IsaDora gillar även jag till swatches men får den inte att fungera som rengöringsolja i ansiktet då det bara blir fett av allt.

Malin 3 april, 2017 - 16:38

Åh, det ska bli roligt att läsa ❤️

Louise Pettersson 3 april, 2017 - 17:15

Hej! Hittade din blogg av en slump idag via google. Sitter och ska just i detta nu klicka hem en ny foundation då de jag har haft fram till idag inte riktigt hjälpt mig. Jag har stora porer och kan få en och annan mindre finne som jag vill kunna täcka ordentligt om dagarna. De foundation jag testat täcker inte ordentligt. De lägger sig som en tunn hinna över och jämnar ut hudtonen men mina porer syns ändå vilket jag hatar. Kan du snälla hjälpa mig?

Malin 3 april, 2017 - 17:41

Hej Louise,

Jag har också stora porer och det finns bra knep. Första och viktigaste steget är bra hudvård! Sedan, en “porförminskande”/utslätande primer (t ex. Lumene Beauty Base Matifying & Pore Minimizing Primer) och sedan en lättare foundation eller rent av en BB- eller CC Cream (mina favoriter är Lumene Longwear Blur Foundation, IsaDora Nude Cushion Foundation och L’Oréal Paris True Match) och tricket är att inte applicera för mycket, less is more! Sedan måste jag få tipsa om världens bästa puderfoundation som jag använder över min vanliga foundation; bareMinerals Blemish Remedy Foundation – sminket blir så bra och ger en illusion av mindre porer och håller i alla fall mitt smink på plats hela dagen 🙂

Hoppas du fått lite hjälp nu i alla fall!
Kram

Louise Pettersson 3 april, 2017 - 18:35

Hej Jag fick verkligen bra hjälp av ditt svar. Tack så jättemycket för att du tog dig tiden att svara på min fråga och hjälpa mig. Kram

Maria 4 april, 2017 - 01:46

Till Louise. Isadoras primer är jättebra. Kan inte vara utan primer nu när jag börjat med den.

Kommentarer är avstängda.

Du kanske också gillar

Vi använder cookies för att förbättra din upplevelse. Vi hoppas att det är okej, annars kan du skippa det. Acceptera Läs mer