Recension: Too Faced Lip Injection

av Malin
362 visningar 3 Minuter läsning

Har du funderat på att förstora läpparna men vill inte lägga dig under nålen? Här har du svaret på dina böner. Eller ja.. något sådant.

Too Faced Lip Injection Power Plumping Lipgloss, 215 SEK

“Ett enda drag av Lip Injection Lip Pluming Gloss och läpparna får ett naturligt plut och fin rosa glans. Innehåller bland annat avokado- och jojobaolja som mjukgör och återfuktar för riktigt kyssvänliga läppar.”

too faced lip injection

Jag tycker

Aj aj aj! Jag har inte testat ett läpp-plumpade läppglans på flera år och nu vet jag varför. Det gör så ont! Eller så är det jag som har känsliga läppar?

Glosset är typ genomskinligt med en ljust rona tint och luktar sötsliskigt men jag kan inte komma på vad. Sambon som är bättre på dofter sa att det doftade Red Bull, haha! Applikatorn är en vanlig platt filtapplikator som gör sitt jobb.

Konsistensen är tjock och påminner lite om flytande honung, men med hjälp av värmen från läpparna glider det på lätt. På läpparna känns det till en början bara lätt glossigt som sedan går över till lite klistrigt efter någon timme eller två.

Resultatet då? Jo alltså, för mig som har naturligt veckiga läppar gör det ju enorm skillnad av bara glanset i sig och läpparna får ju på så sätt en mer “ungdomlig” look med en gång. Det börjar pirra efter bara några sekunder och under en 5-10 minutersperiod sticker det som attan på mig. Det känns att plumpingeffekten gör sitt jobb.

too faced lip injection before afterAu Natural / Precis efter applicering

too faced lip injectionEfter ca. 10 minuter

Det jag gillar är att den fyller ut mina veck och putet jag får. Det jag inte gillar är de små blodådrorna som syns längs med läppkonturen, det är liksom flammigt. Det ser liksom ut mer som en “allergisk reaktion” än ett jämt resultat. Det skulle nog bli bättre om jag tar bort läppglanset och sedan applicera något täckande över då effekten redan är där.

PLUS
+ Fyller ut läppveck
+ Luktar gott
+ Ger fin glans

MINUS
– Ganska dyr
– “Pirret” gör ont
– Läpparna ser irriterade ut

Too Faced Lip Injection Power Plumping Lipgloss
  • Funktion
  • Pris
  • Konsistens
  • Känsla
2.9

Beskrivning

Ett enda drag av Lip Injection Lip Pluming Gloss och läpparna får ett naturligt plut och fin rosa glans. Innehåller bland annat avokado- och jojobaolja som mjukgör och återfuktar för riktigt kyssvänliga läppar.

Too Faced Lip Injection finns att köpa på Sephora för ca. 215 SEK

Har du testat Too Faced Lip Injection och vad tycker du?

.

produktprover

2 kommentarer

Paulina, Skönhetsbloggare 12 oktober, 2016 - 00:15

Nej du är inte den enda. Jag gillar inte heller såna lip plumpers, det gör för ont 🙁

Molkan 12 oktober, 2016 - 10:28

Idag har jag t o m. fläskläpp på underläppen 🙁

Kommentarer är avstängda.

Du kanske också gillar

Vi använder cookies för att förbättra din upplevelse. Vi hoppas att det är okej, annars kan du skippa det. Acceptera Läs mer