Som ni vet gillar jag ju att sitta och pilla i Photoshop. Ett tag höll jag på med mycket retuschering och sånt också, men det intresserar mig inte lika mycket längre. Dock gillar jag att studera photoshopade bilder, ibland är det riktigt bra gjort.. men ibland inte. De flesta bilderna är oftast i tv eller reklam-sammanhang, då man gärna vill tro att de är superduktiga.. men ibland, blir det bara fel – jättefel 😛

På den här bloggen kan man hitta ”photoshop disasters” – vilket är bloggens namn.
Vill du som jag kolla in skrattretande dåligt photoshopade bilder?
Klicka här!

(Riktigt rolig sida)

You May Also Like

1 kommentar

Svara

Då har du turen att ha en mildare form av pollenallrgi. Tacka gud för det (eller nått)!:)

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.