Många beroenden. Som ni ser så var det svårt att välja en bild då jag har så många beroenden. Dricka te ur min favoritmugg, smink, foto, film osv. Detta är alltså saker jag måste pyssla med för att vara lycklig, så ja.. de är beroenden.

Imorgon – Dag 23: En sommarbild

Vad är detta? Detta inlägg är baserat på en 30-dagars fotoutmaning.

Like

Written By

Malin

http://molkan.se
29-årig fotograf som lever för skönhet och smink. Här skriver jag om nyheter, recenserar produkter och visar mina sminkningar.
1 Comment
Sara ~ Candis 22 februari, 2011 at 14:32 Reply

SV. Mediaskatt skulle vara något, men jag tror att även det skulle kunna bli orättvist på nåt vis. Fattar inte varför man ska betala för kanaler dessutom som man aldrig kollar på?! Stäng av dom då om de ska vara så noga. Men att man sen ska betala dubbla summan igen om man skulle vilja ha fler kanaler, det är ju sjukt :S

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

4 × 2 =