Kom ju på att det var Det Okända ikväll så jag la ifrån mig boken och satte mig här igen.

Like

Relaterade inlägg

Måla måla…

Idag har jag fotat min moster för ett projekt som kommer att visas senare i höst. Riktigt kul! Like Ångra…

3 Comments
Sara ~ Candis 17 januari, 2011 at 21:35 Reply

SV. Men de är klart du kan sova hos mig om de skulle skita sig totalt :))))) jag måste verkligen lyckas få ledigt ifrån jobbet då fre-lör. Jobbar nämligen dagen innan till kvart i åtta och sedan hela lördagen :((( naatuuuurligtvis. Men de ska nog fixa sig, det måste de göra.

Men tänk inte på sovplats :)) de ordnar sig <3

K a j s a j i 18 januari, 2011 at 14:13 Reply

Älskar dom där bilderna, blir helt gråtfärdig när jag ser dom (jag = känsloknippe nummer 1 just nu).

Och angående vikten, egentligen tror jag inte det är svårt att gå ner dom där kilona själv om jag är ensam och äter vad jag vill och så. Men när man umgås med folk och ska gå ut och käka lunch också vill alla äta thaibuffé typ, vad ska man säja då? Nää, jag kan inte äta det. För det är såna saker som förstör för mej, när man blir bjuden på middag och allt sånt där :(

Tidigare har jag ju bott hemifrån, i olika länder och då har det ju bara varit jag och Markus så jag har alltid kunnat äta vad jag vill. Men nu helt plötsligt bjuder folk hit och dit, och på något konstigt vänster blir jag alltid bjuden på gräddig mat och sånt där. Typiskt.

Tescho 19 januari, 2011 at 21:56 Reply

Gillar fotot väldigt mycket. Känns naturligt och förmedlar ändå en känsla!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

3 + tjugo =