Wanties Februari 2022

av Malin
114 visningar

Inlägget innehåller annonslänkar*

Wanties februari 2022

Det var längesedan jag kände att jag både behövde och önskade mig någonting. För ett par veckor sedan beställde jag mig äntligen en iPad med tillhörande penna och tangentbord och har känt mig väldigt nöjd med tillvaron. Sen slog det till med vårnyheter och nyhetsbreven har rullat in med mycket roligt.


Hemmet

Först och främst ska jag nu bli sambo, så då har vi letat efter en tv-bänk, men det är svårt att hitta något exakt som man vill ha. Då är jag lyckligt lottad över att ha en pojkvän som är sjukt duktig i 3D så vi har faktiskt skissat på en egen. Vi köpte en TV på Black Friday som fortfarande står i sin förpackning för att vi inte haft något att ställa den på, så nu är det dags när jag flyttar in att kunna ställa upp den. Så vad tycker ni om bänken vi skissat på? Är det möbeldesigner man ska bli? 🤷🏻‍♀️

Vi har precis också målat om och fixat i vårt sovrum, men det känns lite tomt utan en sänggavel. Därför blev jag så glad när jag såg den här sänggaveln från MIO, hur fin? Jag måste bara mäta lite.. Men något liknande vill jag nog ha till vårt sovrum. Jag ska också givetvis visa er hur allting blir sen när jag har flyttat in och sånt.

Tech

Det kan hända att jag scrollar TikTok (läs en hel del!) och där fick jag upp en video för ett par månader sedan om en digitalkamera med analoga funktioner. Papershoot Camera är en digitalkamera, utan display, med några av de mest populära lomografistilarna, samt att man också kan spela in timelapse och filma. Charmen med kamerorna är att, precis som med en analog kamera, man inte ser resultatet förrän man stoppar in minneskortet i datorn och “framkallar” bilderna.

Skönhet

När det kommer till skönhet har jag massor av nytt att testa, som just nu ligger nedpackat, men jag blev helt förälskad i YSL’s senaste till skott av Opiumfamiljen, Black Opium Illicit Green*. Noterna är bland annat svart kaffe, grön mandarin och krämigt fikon. Och jag dör för flakongen, så fin!

Man brukar ju säga att påsarna under ögonen helst ska vara Chanel, men när lyxkompisen Dior nu lanserade ögonmasker* så blev jag faktiskt lite sugen på att testa – även om jag är långt ifrån en märkestjej. De ser ju både estetiskt fina ut och har hört bra om ögonkrämen som medföljer. Lite lyx-unn så där.

NYX Professional Makeup är ett av mina absoluta favoritmärken när det kommer till smink. Tycker att de är med i trender, de är innovativa och lanserar alltid bra och roliga produkter. Så när jag fick se den nya kollektionen med både primer och läppglans med elektrolyter blev jag absolut intresserad. Plump right back* är ett primerserum som ska hjälpa till att återfukta huden samtidigt som den ska hjälpa till att hålla sminket på plats hela dagen. Jag älskar den här typen av primers, så jag tror verkligen att jag skulle gilla den här!

Sist men inte minst är jag sugen på att testa IsaDoras nyhet Brow Fine Liner* som är en tunn penna i “tusch”-format. De har ju väldigt många olika brynprodukter och jag gillar många av dem, men det jag har saknat är just en sån här variant som är perfekt för att kunna måla små små strån.

Har du någon eller några produkter eller annat som du är sugen på just nu?

Skriv en kommentar

fem + tjugo =

*Genom att kommentera detta inlägg accepterar du att dina uppgifter sparas och hanteras av molkan.se.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Du kanske också gillar

Vi använder cookies för att förbättra din upplevelse. Vi hoppas att det är okej, annars kan du skippa det. Acceptera Läs mer

Cookie policy