Maybelline Superstay Matte Ink

av Malin
217 visningar

Jakten på den perfekta läppisen är ungefär som jakten på de perfekta jeansen. Den kommer aldrig att ta slut. Men ibland hittar man guldkorn där ute som imponerar. Maybelline Superstay Matte Ink är en sådan doldis!

Maybelline Superstay Matte Ink är ett fylligt matt flytande läppstift som ska hålla upp till 12 timmar. Applikatorn är pilspetsformad för en precis applicering. 119 SEK /st.

maybelline superstay matte ink
05 Loyalist, 65 Seductress, 60 Poet, 125 Inspirer, 15 Lover, 30 Romantic
maybelline superstay matte ink
05 Loyalist, 65 Seductress, 60 Poet, 125 Inspirer, 15 Lover, 30 Romantic

Här har vi några av nyanserna som finns tillgängliga. Nummer 65 Seductress är en jättefin nude-nyans för mig. Inte riktigt någon MLBB (my lips but better) då den är lite varmare i nyansen än vad jag har, men ändå jättefin. En annan favorit är nummer 15 Lover, en jättefin sk. “red violet” – inte riktigt lila, men inte heller rosa. 05 Loyalist är alldeles för ljus för mig, det blir lite av en Maria Montazami-effekt. Men alla de andra nyanserna gillar jag!

superstay matte ink 65 seductress
Maybelline Superstay Matte Ink – 65 Seductress

Varför jag gillar dessa är för att de glider på lätt och har mycket pigment och det gör det enkelt att få det snyggt jämt med bara några få drag. De torkar inte ner och blir supertorra på läpparna, utan kanske mer åt det lite klistriga/kladdiga håller. Det kanske kanske inte alla gillar, men vill man ha den supermatta känslan går det att pudra lite löspuder över läpparna genom ett pappersark. Och det blir liksom inte den där krispiga där produkten smular av, utan de är lite mjukare och är kanske mer en satin finish än “matt-matt”. Det ger ofta längre hållbarhet, i alla fall för mig.

Dessutom sitter de på snyggt hela dagen trots att jag både äter och dricker, t o m. en flottig hamburgermiddag. Det sitter fast på läpparna och smetar inte av sig på glas eller partner heller, I like! Försvinner jämt och snyggt. En riktigt fin och bra budgetläppis!

De kostar just nu ca. 95 SEK på Lyko. Där har de även flest nyanser att välja mellan.

Är du intresserad av andra läpp-produkter?

Du kanske också gillar

Vi använder cookies för att förbättra din upplevelse. Vi hoppas att det är okej, annars kan du skippa det. Acceptera Läs mer

Cookie policy