Fräscht vårsmink från Max Factor

av Malin
1 657 visningar

Till våren har Max Factor har fokuserat på en flawless bas och fylliga fransar. Säg hej till riktigt fräscht vårsmink! Föredrar du att lyssna istället för att läsa om produkterna kan du kika på min IGTV-video där jag pratar om alla produkter och applicerar dem.

max factor miracle second skin hybrid foundation

Precis som många andra märken har Max Factor satsat på hybrid mellan hudvård och smink med sin Miracle Second Skin Hybrid Foundation. Produktens innehåll ska återfukta, skydda och och boosta huden medan pigmenten jämnar ut och ger lyster. Den innehåller bland annat kokosmjölk, aloe vera, pre- och probiotika, E- och C-vitamin samt att den har SPF 20. Fomulan är alldeles lagom, inte för rinnig men heller inte jättefast.

Resultatet blir en jämn finish som låter den egna huden synas igenom. Produkten kostar 169 SEK, vilket jag tycker är ett bra budgetpris. Kommer i 6 nyanser av beiget, vilket är i snålaste taget. Speciellt när 003 Light (den nyansen som jag har) är den ljusaste. Just nu har jag använt väldigt mycket BUS, så den passar mig. Men jag skulle gärna vilja se mer nyansskillnader samt både ljusare och mörkare nyanser.

max factor miracle second skin hybrid foundation
03 Light

Jag älskar verkligen produkten i sig. Det känns att den återfuktar samtidigt som den smälter ihop med min hud och ger mig en jämn och fin hudton. Den är i skiraste laget, men jag ser ändå väldig skillnad på den sminkade- och den osminkade sidan. Den tar bort rodnader like a dream!

max factor sheer gel blush bronzer

Miracle Sheer Gel Bronzer och Miracle Sheer Gel Blush har snabbt blivit riktiga favoriter! Skira färgade stick i gelformula som är enkla att applicera och blanda ut med fingrar, borste eller makeupsvampar som ger ett fräscht och naturligt resultat. De går lätt bygga upp en del färg samtidigt som att den egna huden får lysa igenom – vilket ger ett väldigt naturligt resultat.Bronzern hittar jag tyvärr ingen länk till just nu, men både rougen och bronzer ska i alla fall komma i 2 nyanser vardera och kostar 129 SEK.

max factor sheer gel blush bronzer
005 Light Bronze / 001 Dreamy Rose
max factor sheer gel blush bronzer
Hur produkterna ser ut på mitt ansikte

Jag har alltid haft svårt för kräm-, gel- och flytande produkter när det kommer till både rouge, bronzer och contour. Men dessa är verkligen så enkla att använda och ger en fin no-makeup-makeup look. Jag som blir väldigt glansig under dagen brukar behöva sätta mina krämprodukter med puder, men det behöver jag inte med dessa – för de torkar ner till nästintill ingenting på huden. De känns inte alls. Jag har t o m. använda enbart dessa utan någon bas om jag bara vill pigga upp mig. Verkligen 5/5!

max factor max out blue primer false lash effect deep raven black

False Lash Effect Max Out Blue Primer och False Lash Effect Deep Raven Black är två mascaranyheter. Max out Blue Primer är precis vad det låter som, en mascaraprimer med blå pigment. Många andra mascaraprimers är ju vita, vilket ofta resulterar i att fransarna blir gråa när man väl applicerar sin mascara. De blå pigmenten ska istället förstärka de svarta pigmenten i mascaran man använder efteråt för ett extra intensivt resultat. Primern ska innehålla microfiber som ska bygga både längd och volym, men jag tycker inte att den gör någon avsevärd skillnad på mina fransar vid en applicering. Max out Blue Primer kostar 149 SEK.

Det den där emot är dock att förstärka effekten av False Lash Effect Deep Raven Black. Denna mascara beskrivs som en mascara som ska fördubbla storleken på fransarna likt resultat från lösögonfransar. Detta är verkligen sanning med modifikation skulle jag säga. Jag gillar den verkligen, det gör jag, men den utmärker sig inte jättemycket från andra mascaror jag använt den senaste tiden. Den ger ett fint resultat vid användning självt och ett ännu mer voluminöst resultat med primern under. Det är fin svärta och den håller hela dagen utan att smula eller kladda. Men inget hallelujah-moment. False Lash Effect Deep Raven Black kostar 179 SEK.

Båda borstarna är i gummi och cylinderformade med aningens kortare strån längst ut. Max Factor beskriver borstarna som “anti-klump” borstar för ett fin resultat. Jag gillar verkligen dessa typer av borstar till mina fransar – jag tycker det ger en fin separation.

max factor lipfinity starglow

Ytterligare en favorit bland nyheterna är definitivt Lipfinity i nyansen Starglow. En läppduo med ett flytande läppstift och ett fast läppglans för en hållbar och glossig finish. Tanken är att man ska applicera det flytande läppstiftet först, vänta någon minut för att det ska torka och sedan applicera glosset. Färgen sitter tills du vill ta bort det med sminkborttagning. Jag har ätit och druckit med det, t o m. pizza klarar det. Jag tycker heller inte att själva färgen nöts bort under dagen, i så fall minimalt. Det man kan behöva bättra på är glosset. Men riktigt bra hållbarhet!

Lipfinity kommer i 14 olika nyanser och jag är helt klart sugen på att testa fler färger. Glosset är dessutom najs att använda ensamt eller bara för att bättra på gloss-effekten under dagen. Kostar 159 SEK /paket.

max factor lipfinity starglow

Just nyansen Starglow är en riktig “my-lips-but-better” nyans för mig och en så fin vardagsfärg. Jag gillar också att själva glosset är i stickform istället för ett traditionellt flytande läppglans. Det är mer som ett balm och det känns som att produkten håller mycket längre än om jag skulle göra samma metod med andra produkter.

max factor lipfinity starglow
Lipfinity Starglow

Sammanfattningsvis tycker jag att Max Factor har lanserat ett par riktigt fina nyheter! Vill du ha en lätt och fräsch bas skulle jag verkligen spana in Miracle Second Skin Hybrid Foundation och gelsticksen, de är verkligen mina absoluta favoriter. Är du ute efter en hållbar läppfärg skulle jag också

Vill du läsa mer om andra produkter från Max Factor jag testat? Kika här!

Du kanske också gillar

Vi använder cookies för att förbättra din upplevelse. Vi hoppas att det är okej, annars kan du skippa det. Acceptera Läs mer

Cookie policy