Vardagsrummet

av Malin
191 visningar

Jag har nog inte visat er vårat vardagsrum efter att vi flyttade hem igen… Det kan vara för att jag inte varit så nöjd med hur det sett ut då det känts som att det bara varit “tillfälliga” lösningar. Nu var jag förra veckan och köpte lite ny inredning – så nu börjar det se ut som ett riktigt hem.

Nu är det bara en ny tv-bänk och ett nytt vardagsrumsbord som saknas. Jag har spanat in ett soffbord som skulle passa in så bra här – så ni får tänka bort det fula lackbordet från IKEA… Nästan alla gula inredningsdetaljer kommer från Rusta, men den gula pallen är från MIO.

Jag har på senare tid blivit en riktig växthagga. Vi fick in så fina gröna växter på jobbet för ett par veckor sedan så jag kunde inte låta bli. Skulle vilja ha lite mer växter inne i rummen och inte bara i fönstren.. vi har ju några – men ljuset i vår lägenhet är så svårt. I vissa hörn är det så mörkt. Och i hallen har vi inget naturligt ljus alls, så där dör allt. Men jag försöker i alla fall. Det börjar bli mysigt!

Vill du se hur det ser ut i resten av vår lägenhet?

KÖKET
BADRUMMET
SOVRUMMET

Du kanske också gillar

Vi använder cookies för att förbättra din upplevelse. Vi hoppas att det är okej, annars kan du skippa det. Acceptera Läs mer

Cookie policy