MOTD: Hope

av Malin
202 visningar 3 Minuter läsning

Hej, hur har ni det där ute? Helt ärligt kan jag säga att det mesta rullar på som vanligt här, sjukt nog. Turisterna vill inte skippa sin skidsemester och flyr storstäderna och vill då istället riskera våran hälsa och våra jobb...

Förutom att jag blir förbannad på folk som bunkrar och beter sig som rövhål när det egentliga beteendet vi behöver är solidaritet och gemenskap så har jag skippat hela Corona-snacket i mina kanaler – för jag tycker inte att det hör hit. Men jag skulle kunna ranta om hur folk är så jävla egoistiska när det kommer till sånt här. “Det gäller inte mig”-attityden får mig att vilja spy.

Jag har insett att mitt liv inte ser så annorlunda ut. Jag åker till jobbet.. och de dagar jag inte jobbar är jag hemma. Frivillig karantän från alla 9 av 10 gånger. Vi kommer att gå tillbaka till ett normalläge… men det kommer att ta tid. Och jag känner ändå hopp, vilket den här sminkningen står för.

motd hope
motd hope

BAS
Indy Beauty Pore me away! Pore Minimising Primer
NYX Professional Makeup Born To Glow! Radiant Concealer – Pale
NABLA Close-Up Smoothing Pressed Powder – Light
Indy Beauty Bring On the Sun! Bronzing Sculpting Powder – Danisa
NABLA Skin Glazing – Ozone
IsaDora Perfect Blush – 51 Spiced Ginger

ÖGONBRYN
Max Factor Brow Revival Eyebrow Gel – 005 Black Brown

ÖGON
NABLA Cutie Palette Nude – Glorious & Latex Nude
Pixi by Petra Glitter-y Eye Quad Eyecolor Kit BluePearl – Vit/holografiskt
Linda Hallberg Cosmetics Mood Crayon – Daring Mood (tillverkas ej mer)
Depend Cosmetics Everyday Eye Lösögonfransar Natural – #9116 Knowledge
IsaDora Lash Treatment Mascara – Black

LÄPPAR
Indy Beauty Kiss & Make Up! Satin Lipstick – Emilina

motd hope
motd hope

Vad tycker ni om hela Corona-krisen?

1 kommentar

Louise 24 mars, 2020 - 09:20

Så fin sminkning
Corona-krisen är jag mest less på. Det blir ännu mer tydligt hur egoistiska människorna är och ja det finns fina mänkiskor med i allt detta som vill hjälpa till med det som de kan. Men tyvärr tyvärr tar det egocentriska över alltför många gånger
Mina åsikter, säger inte att det är så. Men så jag uppfattar det.

Kommentarer är avstängda.

Du kanske också gillar

Vi använder cookies för att förbättra din upplevelse. Vi hoppas att det är okej, annars kan du skippa det. Acceptera Läs mer