KICKS Beauty Fibre Brow Gel

av Malin
348 visningar

Jag frågade er på Instagram vilken ni tyckte var bäst och KICKS Fibre Brow Gel fick överlägset flest röster i budgetkategorin. Så när jag var “hemma” i Småland förra veckan passade jag på att springa in på KICKS och köpa den då den jag använt innan lägligt tog slut.

Jag tycker det är sjukt att den närmaste KICKS-butiken ligger 2,5 timmar från där jag bor. Det är som en radie av typ 15 mil härifrån, där det inte finns en enda butik. Jag är besviken. För ibland vill man ju verkligen gå in i en butik, kanske fråga något eller bara känna och klämma på produkterna innan man köper. Så, KICKS… ska ni öppna norra Dalarna så är jag intresserad 🙋🏻‍♀️

kicks fibre brow gel

KICKS Fibre Brow Gel, 99 SEK

En färgad bryngel med fibrer som både ger stadga, färg och fyllighet. Finns i två färger: brun & blond. Finns även som transparent.

Det jag letade efter var en färgad bryngel med fibrer och en liten borste. Min absoluta favoritbryngel kommer från Maybelline och heter Brow Precise Fiber Filler och har dessvärre utgått ur deras sortiment 😭Jag har använt IsaDoras Brow Shaping Gel nu en tid, men den tog som sagt slut, så jag ville testa en ny!

Jag tycker att bryngelen är lättapplicerad med sin lilla konformade borste, jag gillar färgen även om jag skulle kunnat gå ännu mörkare. Det man får för priset är ju verkligen inte dåligt. Jag gillar den väldigt mycket nu när jag använt den i en veckas tid. Det är faktiskt en sån där produkt jag skulle kunna använda helt utan någon annan produkt i brynen om jag bara vill fixa till dem lite snabbt. Det är inte ofta jag känner så.

kicks fibre brow gel
IsaDora Brow Shaping Gel – 62 Dark Brown / KICKS Fibre Brow Gel – Dark

I jämförelse med IsaDoras Brow Shaping Gel har KICKS Fibre Brow Gel en mindre konformad borste, dock är det lite mer space mellan varje rad med med borst. Något jag stör mig aningens lite på, för det känns som att det skulle kunna bli mer klumpigt och inte lika bra distribution av produkt på brynhåren. Mycket detaljer här nu, men det är kinkigt sånt här.

FYI! Jag har lite gammal brynfärg kvar på huden sedan jag färgade dem för ett par dagar sedan, så därför kan det se lite fläckigt ut. Så det är inte bryngelens fel. Men här har jag alltså ingen annan produkt än bryngelen. Jag gillar verkligen resultatet! De ser fluffiga ut. Vad tycker du?

Vilken är din favoritbryngel?

7 kommentarer

Frida 25 november, 2019 - 18:38

Hmm, den där lär jag ju testa. Just nu kör jag med Max Factor. Har använt Idun men dels blir det små prickar/klumpar (var det du som bloggade om det?) i brynen av den och dels så torkar den så fort. MF är bättre. Favoriten är Glossier Boy Brow men den tar slut fort…

Malin 25 november, 2019 - 22:43

Åh, vilken är det från Max Factor? Det var längesedan jag använde deras smink öht måste jag erkänna. Yes, den från IDUN var bra till en början och jag älskade borsten, men sen började den smula – skrek rakt ut när jag såg mig själv i spegeln sista gången jag använde den… Har skrivit ett inlägg om den.

Har en hel lista efter att jag frågade om bryngel och jag kan säga att Glossier Boy Brow står högt upp på den listan. Det får bli nästa gång 🙂

Annika 25 november, 2019 - 20:06

Köpte samma från Kicks efter att ha sett din storie på Instagram! Hade deras bryngel men utan fiber innan och den började bli dålig + att den har alldeles för stor borste. Gillar denna mycket mer! Har mörka rätt fylliga bryn sedan innan så jag behöver ingen annan produkt än denna. Kommer nog fortsätta köpa

För övrigt kan jag hålla med dig om kicks dåliga utbud på butiker här i mitten av landet. Bor själv i Borlänge men tycker det är konstigt att dom inte har öppnat en butik i Mora? Perfekta stället ju för att täcka upp norra Dalarna endå. Du får skicka in tips till dom!

Malin 25 november, 2019 - 22:49

Men vad kul att du litar på mitt och de andras omdöme Ja, jag är verkligen nöjd med den för det priset. Nästa test blir nog Glossiers Boy Brow. Har du testat den? Alla jag känner pratar så gott om den! 🙂

Ja, men eller hur! Åre har ju t o m. en butik… Borde faktiskt ta och skicka in ett förslag till dem, det borde ju funka nu när Åhléns lagt ner i Mora, hade ju varit perfekt! 😀

Frida 26 november, 2019 - 06:51

Det är Mac Factor Brow Revival Densifying Brow Mascara. Jag tror den är ny i sortimentet. Den är helt ok. Vet inte om den klarar lite regn eller så men resultatet blir ok.
Det som är bra med Glossier är att det är fri frakt över en viss summa, och i och med att det går med DHL så är tull och moms redan fixat, så det blir inga extra kostnader. Jag är så sugen på att testa deras krämrouge. Äh, jag är sugen på alla deras produkter

Ida Nordström 26 november, 2019 - 08:23

Jag har börjat använda Max Factor Brow Revival efter jag läst grymma recensioner om den – den levererade verkligen! Superlätt att använda och är “snabb” – perfekt för mig som inte har många minuter till övers på morgonen.

Malin 26 november, 2019 - 09:08

Jag hör att jag har en till att lägga på min lista 🙂

Kommentarer är avstängda.

Du kanske också gillar

Vi använder cookies för att förbättra din upplevelse. Vi hoppas att det är okej, annars kan du skippa det. Acceptera Läs mer

Cookie policy