MAKETHEMAKE Vitamin C Tinted Moisturiser & Oil Absorbing Sheets

av Malin
678 visningar

MAKETHEMAKE lanserade sminkinfuserad hudvård för någon månad sedan och redan nu har det släppts ännu fler nyheter. Spännande och ett riktigt roligt varumärke!

MAKETHEMAKE är Skincitys egna varumärke som de jobbat på i ca. 2 år. Först kom borstarna och nu i juni trillade det in massor av härliga hudvårdsprodukter med sminkegenskaper, de kallar det själva för ”makeup-infused skincare”, vilket jag tycker är ett genialiskt koncept.

MAKETHEMAKE Vitamin C Tinted Moisuriser SPF 30, 249 SEK

Vitamin C Tinted Moisturiser är en färgad dagkräm med både vitamin C, niacinamide och hyaluronsyra. C-vitamin är rikt på antioxidanter som skyddar mot fria radikaler m.m. Den ger ett lätt utjämnande och lystergivande resultat, dessutom innehåller den SPF 30, perfekt nu på sommaren när man kanske inte vill ha så mycket lager på lager. Vitamin C Tinted Moisturiser kommer idag i 4 färger; N3, N4, N6 och N10.

Jag gillar verkligen här! MAKETHEMAKE Vitamin C Tinted Moisturiser ger verkligen lyster och jämnar ut hudtonen så fint. Gillar också att den har allt i ett med återfuktning, SPF och täckning så man slipper använda så många produkter lager på lager. Dock är jag lite ledsen för att även den nu ljusaste nyansen N3 är för orange och för mörk för mig, så jag hoppas att det kommer fler färger för blekfisar som mig i framtiden! Namnen indikerar ju fler nyanser.

Jag gillar också att alla produkter har bra information på förpackningens baksida. Här ser vi vilken täckning och finish i en skala mellan 0-5 produkten har. Något jag verkligen kan sakna på andra produkter.

MAKETHEMAKE Oil Absorbing Sheets, 99 SEK

Oil Absorbing sheets är tunna ark som snabbt suger upp överskottstalg utan att absorbera fukt för att inte torka ut huden. Dessa blotting papers mattar ner glansiga partier under dagen utan att förstöra makeupen. Jag som blir väldigt glansig gillar verkligen idén av blotting papers då det är smidigt att ta med sig. Dessa funkar så bra på mig och ger mig en fin och matt finish utan att göra mitt smink fläckigt eller torrt.

Dock är jag lite skeptisk till materialet på själva arken. Hade de varit helt i papper som andra blotting papers så man vet att de är helt nedbrytbara så hade de verkligen varit en 10-poängare, men när arken är i något plastigt material får jag verkligen miljöångest deluxe, det känns så slösigt. Men jag kunde dock inte hitta information någonstans om vad de är gjorda i för material så jag ska inte säga för mycket. Om det är någon som vet vad det är för material, får ni gärna höra av er!


I övrigt har MAKETHEMAKE massor av produkter med allt från borstar till concealer, primer och ansiktsmist i sin portfölj nu. Jag är så klart sugen på att testa allt då jag hört så bra om produkterna! Det är verkligen schyssta och humana priser med tanke på kvalitén. Skincity är ju kända för att lägga ner mycket kunskap och omtanke i sina varumärken, så jag ser verkligen fram emot att testa fler produkter från sortimentet.

Har du testat något från MAKETHEMAKE?

1 kommentar

Louise 20 juli, 2019 - 08:05

Inte testat något men är väldigt nyfiken på flera grejer.

Kommentarer är avstängda.

Du kanske också gillar

Vi använder cookies för att förbättra din upplevelse. Vi hoppas att det är okej, annars kan du skippa det. Acceptera Läs mer

Cookie policy