Andas

av Malin
1 kommentar 60 visningar

Hej på er,

Nu var det en stund sedan jag skrev här igen. Det är mycket som händer hela tiden, samtidigt som att det går så trögt. Jag ville mest bara ge er en kort uppdatering om läget. Det är tyvärr det enda jag får ur mig här just nu.

Som många av er redan vet har jag lidit av depression till och från, dessutom har jag varit inne i den berömda väggen. Men för er som inte vet så var 2018 ett jävla skitår som lett till att jag mår som jag gör. Både kroppen och hjärnan har sagt i från. Ni kan läsa mer om det här och här.

De senaste månaderna har det varit värre än någonsin. När vi flyttade tillbaka till Dalarna bokade jag direkt tid med läkare, psykolog och fysioterapeut. Läkaren har dock inte velat sjukskriva mig eftersom jag inte ”ser deprimerad eller utmattad ut”.

Jag ligger under MMR (Multimodal rehabilitering) nu och första turen hos fysioterapeuten var som en uppenbarelse och det är tur att hen är väldigt drivande i min fråga när jag inte orkar. Men mitt i allt ska både läkaren och psykologen sluta – så jag har fått tider till nya människor och är tillbaka på ruta ett, vilket känns så jävla jobbigt. Känner mig alldeles gråtfärdig.

Använder och testar skönhetsnyheter i samma takt som förut och det är terapi för mig att få ta hand om mig själv och min hud även fast jag egentligen inte orkar. Det är bara det att mitt huvud är som sirap och det går inte att få ut något begripligt på bloggen och det gör mig så ledsen. Men jag SKA komma tillbaka snart!

Hoppas att ni har det bra ♥︎

Instagram – molkan.se

1 kommentar

Nina 7 april, 2019 - 14:25

Jag hoppas på snar bättring. Så där ska ingen behöva ha det.

Svara

Skriv en kommentar

tre + tre =

*Genom att kommentera detta inlägg accepterar du att dina uppgifter sparas och hanteras av molkan.se.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Vi använder cookies för att förbättra din upplevelse. Vi hoppas att det är okej, annars kan du skippa det. Acceptera Läs mer

Cookie policy