Trött

av Malin
2 kommentarer 48 visningar

Hej på er,

Jag har inte övergivit er, jag är bara så trött. Några av er har kanske sett min senaste vlogg där jag berättar om att jag är onormalt trött just nu vilket är väldigt begränsande.

Jag har sedan i våras fått attacker av trötthet, alltså till den punkt att jag inte ens kan sitta upp, utan jag måste gå och lägga mig och vila. Först var det väldigt sällan, sen någon gång i månaden, sen en gång i veckan och nu är det nästan varje dag. Äter och dricker ordentligt, har tillsatt både kosttillskott samt extra folsyra och vitamin D. Har varit hos läkaren (igen) och tagit väldigt mycket prover för att få svar på vad det kan vara. Jag kan säga att jag är trött på att vara trött!

Ville mest bara att ni ska veta vad som händer. För jag har hur mycket roligt som helst att visa och berätta om, det är bara det att jag knappt kan eller orkar koncentrera mig för att få ihop ett inlägg. Det har tagit flera dagar för mig att ens få ihop det här, på den nivån är det…

Mitt senaste akvarellalster ”Stormy Sea”

Hoppas ni har det bra ♥︎

2 kommentarer

Louise 9 februari, 2019 - 01:17

Jag hade det så när jag gick in i väggen… Det är inte så att du gjort det med? :/ Hoppas verkligen det blir bättre för dig snart, vad det än beror på!

Svara
Malin 9 februari, 2019 - 12:14

Jag misstänker att det kan vara så, även att jag varit där en gång tidigare och kan inte minnas att det kändes så här… Tack snälla ❤️

Svara

Skriv en kommentar

2 × 4 =

*Genom att kommentera detta inlägg accepterar du att dina uppgifter sparas och hanteras av molkan.se.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Vi använder cookies för att förbättra din upplevelse. Vi hoppas att det är okej, annars kan du skippa det. Acceptera Läs mer

Cookie policy