Lumene Arctic Hydra Care

av Malin
438 visningar

En av höjdpunkterna på Daisy Beauty Expo för mig var Lumene. Jag gillar det mesta i hudvårdsväg från Lumene och under 2018 har de lanserat många nyheter som jag inte tagit del av p g a. deras PR-byrå. Så därför blev jag extra glad när självaste Sverigechefen och snygg-Fanny var där!

I mitt inlägg om 2018 års bästa hudvård vann Lumenes Lumene VALO Glow Refresh Hydrating Vitamin C Mist med hästlängder, har du inte testat den – gör det nu, it’s amazing! Vill du läsa om 2018 års bästa hudvård enligt mig hittar du inlägget här.

Lumene Arctic Hydra Care

lumene arctic hydra care

Lumene Arctic Hydra Care är skapad för att intensivt återfukta i vårt kalla och nordiska klimat. Arctic Hydra Care innehåller lugnande nordiska blåbär, havre- och rapsoljor i kombination med ett Beta-komplex som låser in fukt. Serien är oparfymerad och utvecklad i samarbete med Astma-, hud- och allergiförbundet i Finland.

I produktserien finns också ett läppbalsam om du är intresserad av det.

lumene arctic hydra care

Lumene [ARKTIS] Arctic Hydra Care Moisture & Relief Rich Oleo-Serum, 329 SEK

lumene arctic hydra care

Lumene [ARKTIS] Arctic Hydra Care Moisture & Relief Rich Day Cream, 299 SEK

lumene arctic hydra care

Lumene [ARKTIS] Arctic Hydra Care Moisture & Relief Rich Eye Cream, 269 SEK

lumene arctic hydra care

Lumene [ARKTIS] Arctic Hydra Care Moisture & Relief Rich Hand Cream, 89 SEK


Jag har testat den här serien i 11 dagar nu och mitt första utlåtande är att jag gillar produkterna. Här i Dalarna har det varit allt från -3 till -26 grader den senaste veckan och jag tycker att produkterna har gett mig den fukt och de oljorna jag behövt för att huden inte ska kännas stram nu i kylan.

Serumet är lätt och ganska rinnigt i konsistensen, men det gör också att det känns som att huden slukar upp det lättare – det ligger inte på huden, utan det känns som att det sjunker in. Dagkrämen är också lätt och känns lite “vattnig”, inte på ett dåligt sätt, går lätt in i huden. Mitt ansikte känns mjukt och återfuktat hela dagen med produkterna, även om jag har smink på mig.

Måste också säga att jag är glatt överraskad av ögonkrämen, eller egentligen själva steget att jag rör ögonområdet… let’s be real! Kollade mig i alla fall i spegeln igår och la märke till att huden såg mjukare- och inte lika insjunken ut. Handkrämen har jag använt ett par gånger, mest runt nagelbanden då det är där jag blir torr. Den har också funkat bra!

Sen, är det bara jag, eller är produkterna är lite dyrare än vad vi är vana vid hos Lumene? Jag tycker alla nya produkter kostar aningens några kronor mer, men jag antar att det är i och med re-brandingen. För min del gör det ingenting, jag gillar re-brandingen och produkterna känns mer genomtänkta och jag älskar att de kör sitt eget race!

Och hur fina är inte förpackningarna? Burken känns väldigt lyxig med glasbehållare och plåtlock! Jag kommer att fortsätta använda produkterna och uppdatera er om mina åsikter ändras.

Du kanske också gillar

Vi använder cookies för att förbättra din upplevelse. Vi hoppas att det är okej, annars kan du skippa det. Acceptera Läs mer

Cookie policy