Flyttvlogg nr. 2

av Malin
0 kommentar 20 visningar

Hej fina läsare,

Det är fortfarande trögt på bloggfronten här. Jag har en otroligt jobbig period just nu där jag är så trött. Jag menar… så trött att jag inte kan hålla mig vaken och måste ta långa powernaps under dagarna fastän jag sover bra på nätterna.

Har sovit i 15-16 timmar per dygn de senaste dagarna och jag kan inte koncentrera mig en längre period och därför tog det mig 3 dagar att få ihop mitt Daisy Beauty Expo-inlägg. Jag har i alla fall lyckats klippa ihop min andra flyttvlogg som jag tänkte bjuda på idag om ni inte redan följer mig på Youtube.

Kram

Skriv en kommentar

4 × 1 =

*Genom att kommentera detta inlägg accepterar du att dina uppgifter sparas och hanteras av molkan.se.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Vi använder cookies för att förbättra din upplevelse. Vi hoppas att det är okej, annars kan du skippa det. Acceptera Läs mer

Cookie policy