Dermalogica 12 Days to Glow

av Malin
116 visningar

Den enda julkalendern jag haft i år är Dermalogica 12 Days to Glow som är en kalender med 12 luckor som innehåller travelsize-produkter.

Om vi trodde att kalenderhysterin var över så är det nog bara att glömma, i år tycker jag att jag har sett allt! Öl- & vinkalendrar, kalendrar med kaffe, underkläder, sexleksaker och t o m. adventskalendrar till husdjur… Jag gillar dock trenden med kalendrar som delar kunskap eller fina bilder.

dermalogica 12 days to glow

Dermalogica 12 Days to Glow, 995 SEK

Dermalogicas första adventskalender innehåller 12 hudvårdande bästsäljare och nyheter i travelsize. Varför 12 dagar och varför “12 days to glow”? Jo, för att de första 12 dagarna i december öppnar man kalendern och de resterande dagarna för att använda produkterna få en strålande hy till jul. Man behöver absolut inte göra så, men det är ett roligt litet koncept om man är sugen på att testa produkter från Dermalogica men inte vet var man ska börja.

Jag kommer att spara mina produkter till nästa gång jag ska ut och resa. För är det något jag inte vill tulla på när jag är ute och reser så är det min hudvård.

En del av produkterna har jag redan gett bort då det är såna som jag redan testat, eller har köpt fullsize-produkter av; t ex. Multivitamin Power Recovery Mask som är min favoritmask just nu.

dermalogica 12 days to glow
dermalogica 12 days to glow
Ett urval av innehållet

Dermalogica 12 Days to Glow innehåller
• PreCleanse 30 ml 
• Stress Positive Eye Lift 6 ml
• Special Cleansing Gel 50 ml 
• BioLumin-C Serum 3 ml
• Daily Microfoliant 4 g 
• SkinPerfect Primer SPF50 7 ml
• Multi-Active Toner 50 ml 
• MultiVitamin Power Recovery Masque 10 ml
• Skin Smoothing Cream 2.0 7 ml 
• Sound Sleep Cocoon 10 ml 
• Dynamic Skin Recovery SPF50 7 ml 
• Rapid Reveal Peel 3 ml

dermalogica 12 days to glow

Den produkt som jag blev mest exalterad över är Sound Sleep Cocoon, en nattkräm som bl a. ger lyster och innehåller två olika lavendeloljor som är känt för att lugna. 

dermalogica 12 days to glow
dermalogica 12 days to glow
dermalogica 12 days to glow

Jag tycker

Jag gillar verkligen Dermalogica 12 Days to Glow! Många bra produkter, både som jag testat och otestat! Bra för dig som vill testa Dermalogicas produkter, men inte vet vad man ska köpa – också en superfin present till någon som vill börja med hudvård.

Det är många som varit kritiska till adventskalendrar i år och tycker det är onödigt. Det är som att köpa “grisen i säcken”, vilket kanske kan vara sant för någon som är väldigt intresserad och kan mycket.

Men jag vill verkligen slå ett slag för travel sizes i denna mening då det för mig skulle vara mer onödigt att köpa en fullsize produkt som man sedan kanske inte gillar och kastar än att testa en liten produkt först och sedan kan bestämma om man vill köpa en fullstor produkt eller inte – om man nu ändå ska köpa något, inte för köpandets skull.

Det är bra variation på produkterna, rengöring, toner, serum, krämer, mask, primer och peeling. Bra jobbat Dermalogica!

Du kanske också gillar

Vi använder cookies för att förbättra din upplevelse. Vi hoppas att det är okej, annars kan du skippa det. Acceptera Läs mer

Cookie policy