Flytt pågår

av Malin
143 visningar 1 Minuter läsning

Hej, nu har det varit så där tyst här igen. Det beror främst på att vi håller på att flytta. Om det är någon som inte följer mig på instagram och har missat det så berättade jag för någon vecka sedan att vi kommer att flytta från Stockholm efter årsskiftet.

Samtidigt som det är jättetråkigt så det känns ändå bra med tanke på omständigheterna och vi kommer att vinna på det i slutändan. Vi har helt enkelt valt att omprioritera och för oss är kärleken till varandra och familjen viktigare än något annat just nu. Sambon är trött på att pendla och jag är sjukskriven just nu, så att flytta tillbaka till Dalarna kändes mest naturligt.

Bloggen kommer därför tyvärr fortsätta få lida lite, men så fort jag fått tillbaka lite energi  (och hittat alla mina prylar) så kommer jag att uppdatera. Jag har också funderat på att vlogga lite när vi flyttar och inreder i lägenheten, vad tror ni om det? Klicka på hjärtat under inlägget i så fall ♥︎

Jag har trivts jättebra i Stockholm och vårt lilla hus, men ibland blir inte livet riktigt som man tänkt, så då får man göra det bästa av situationen. Så med ett riktigt pissigt år i ryggen säger vi hej då och blickar framåt och hoppas att 2019 blir bättre! Dessutom har jag lovat mig själv att skriva in mig på körskolan så fort vi flyttat, det ser jag fram emot.

2 kommentarer

Sandra 19 december, 2018 - 13:50

Jag känner att det ska bli så skönt med nytt åf! Hatar detta år av hela mitt hjärta! Stora kramar

Malin 19 december, 2018 - 14:41

Verkligen! Stor kram

Kommentarer är avstängda.

Du kanske också gillar

Vi använder cookies för att förbättra din upplevelse. Vi hoppas att det är okej, annars kan du skippa det. Acceptera Läs mer