Skönhetsklappar från KICKS

av Malin
191 visningar

Idag vill jag tipsa om några julklappar från KICKS som jag tycker är perfekta till den som är skönhetsintresserad.

Kan ni förstå att det redan är december? Det går så fort! Jag är inget fan av vintern, men gillar julen. I år ska jag fira jul med min familj i Småland för första gången på åtta år… det ska bli så mysigt. Och sambon är ledig för en gångs skull, så det blir en väldigt lugn jul med fokus på kärlek och att bara rå om varandra.

kicks julklappar

KICKS Beauty Christmas Ornament Blending Sponge, 79 SEK

KICKS egna makeupsvamp kommer nu till jul i en julgranskula. Jag använder mig exklusivt av makeupsvampar när jag lägger min bas och med fet/kombinerad hy med stora porer blir resultatet så mycket bättre än när jag använder fingrarna eller borstar. Vill du spara några kronor och slippa paljetterna och plasten finns svampen just nu för 59,25 SEK.

KICKS Beauty Eyeshadow Palette Holiday Edition, 349 SEK

En ögonskuggspalett med 15 stycken skuggor med både matt och skimrig finish. Ögonskuggorna är väldigt krämiga och jag blev så “wow-zad” när vi swatchade den och makeupartisten showade den på pressvisningen. Jag gillar att paletten innehåller både neutrala och färgglada nyanser, så är du nybörjare är den här paletten allt du behöver. De bruna nyanserna på nedre raden är matta och skulle även kunna passa som brynskugga.

Jag ska göra en sminkning med den här paletten de kommande dagarna så får ni se hur den presterar, tänkte mig den gröna och den magiskt bronziga nyansen i mitten.

KICKS Beauty Oval Brush Kit, 699 SEK

En kollektion med ergonomiska ovala borstar i 8 delar för både ansikte och ögon. Borstarnas handtag är mjuka och elastiska och har täta syntetiska fiberborst. Ett tips är att placera fingret bakom borsthuvudet för ökad komfort och stöd.

Jag har börjat uppskatta den här typen av borstar i vissa steg i min sminkrutin, t ex. contouring och puder då jag tycker att jag får mer kontroll. De andra har jag inte testat så pass mycket att jag kan säga något om, men jag gillar att man jobbar med händerna nära ansiktet för att få så lite belastning på armar och axlar som möjligt.

Den 8:e december kommer detta borstkit att kosta 350 SEK i KICKS egna julkalender. Så om du ändå hade tänkt köpa borstarna rekommenderar jag att ha lite is i magen så får du dem för halva priset.

KICKS Beauty Sheet Mask Collection, 169 SEK

Sist men inte minst vill jag tipsa om KICKS egna arkmasker i bio-cellulosa! Oavsett om det handlar om en mask eller det här maskkitet. Kitet består av KICKS bästsäljande arkmasker; Moisture, Age Defence, Vitamin C och Anti-stress. Maskerna innehåller olika ingredienser beroende på du vill fokusera på. Jag har recenserat Vitamin C-masken här.

Något jag dock vill ge KICKS kritik för är förpackningarna. En mask kommer i en plastförpackning som ligger i en pappförpackning. Sjävla masken är inkapslad i ett lager av väv på varje sida. Det behövs inte så mycket förpackning för en sån produkt. Snälla, se över detta!

Maskkitet är värt 236 SEK, så du betalar för 3 stycken masker istället för 4 än om du skulle köpa 4 stycken separat. Skulle jag endast rekommendera en mask är det verkligen Vitamin C-masken, älskar den!

Du kanske också gillar

Vi använder cookies för att förbättra din upplevelse. Vi hoppas att det är okej, annars kan du skippa det. Acceptera Läs mer

Cookie policy