Konferens med Philips Beauty

av Malin
163 visningar

Efter ett par riktigt pissiga dagar åkte jag till Västerås för att umgås med härliga skönhetsprofiler och Philips Beauty på det underbart vackra Steam Hotel för att kika på deras hårstylingprodukter.

Jag har verkligen inte orkat att gå på någonting nu på ett tag då jag inte mått så bra och jag var lite nervös innan då jag typ inte kan prata utan att börja gråta, så att det var litet och intimt var så uppskattat för min del.

Vi fick en presentation av varumärket Philips Beauty och deras hårprodukter, de har ju hur mycket som helst! Vi fick också en snabbkik på hårborttagningsprodukter för både kroppen och ansiktet. Jag fick t ex. reda på att Philips är stora inom sjukvården, de är verkligen mångsidiga. På bilderna ovan testar Fanny (facebyf) att göra lockar med StyleCare Prestige plattång på Felicia samt StyleCare Prestige automatisk locktång, väldigt intressant produkt!

Philips DryCare Prestige MoistureProtect Hårfön, 695 SEK

En direkt favorit blev DryCare Prestige hårfön som inte bara är supersnygg, utan har också MoistureProtect- och ThermoProtect-teknologi som skyddar håret genom att en smart IR-sensor mäter hårets yttemperatur flera tusen gånger under en föning för att hjälpa till att hålla håret återfuktat och förhindrar också värmeskador på både håret och huden. Fönen har också en anti-friss fuktion  med negativt laddade joner som eliminerar statisk elektricitet och vårdar håret. Fönen har 3 värmeinställningar plus en kalluftsfunktion och 3 styrkeinställningar.

Jag har verkligen gillat min Elchim 8th Sense-fön, men den har några år på nacken och jag kan helt ärligt säga att Philips DryCare är snäppet vassare, speciellt med tanke på de moderna teknologierna som aktivt skyddar håret. 

Philips StraightCare Prestige Plattång, 899 SEK

Precis som hårfönen DryCare Prestige har Philips kompletterat serien med en plattång med samma MoistureProtect-sensor som reglerar värmen i plattorna så att håret inte bränns. Tången blir varm och användbar redan efter 15 sekunder. Den har 3 värmeinställningar; 150, 175 och 200 grader.

Jag skämdes inte lite när jag berättade att min kombinerade lock- & plattång jag fått av mamma kommer från LIDL och har ett antal år på nacken. Men den lever på sin sista sväng nu så för att inte bränna upp mitt hår eller hemmet så kommer jag att byta ut den mot StraightCare Prestige. Jag blev sjukt imponerad av uppvärmningstiden då jag är van att vänta 15 minuter istället för 15 sekunder.

Philips StyleCare Essential Uppvärmd Plattborste, 549 SEK

En av mina andra direkta favoriter är den här uppvärmda plattborsten som är en quick-fix, den fixar rakt och glansigt hår på bara 5 minuter! Borsten har både hårda vanliga borstpiggar, men också piggar med beläggning i turmalin som gör att borsten glider lätt över håret. Resultatet blir glansigt, mjukt och friss-fritt hår. Plattborsten har två värmeinställningar; 170 och 200 grader. Den har också ThermoProtect-tekniken som håller en konstant temperatur för att inte skada håret. Borsten blir varm och användbar efter bara 50 sekunder.

Jag har frissigast hår i Sverige, jag skämtar inte! Använder jag inte någon typ av värmestyling, eller om det är fuktigt ute ser det ut som att jag har en hjälm på huvudet – men ibland hjälper inte ens en plattång. Jag körde den här borsten efter att jag fönat håret och jag blev så jäkla imponerad! Vill du slippa platta håret kan jag verkligen rekommendera en plattborste.

Borsten har ännu bara smyglanserats på Philips egna hemsida där du också kan köpa den, men kommer att kunna köpas i handeln i början av nästa år.

Philips StyleCare Sublime Ends Curler, 490 SEK

En locktång som skyddar dina känsliga hårtoppar med hjälp av SplitStop-tekniken. En unik kombination av optimerad värmeprestanda och minskad friktionsnivå. Kolven har en keratinbehandling som också ska ta hand om ditt hår. Kolven är 16 cm och är en 13–25 mm konisk, värms upp på 45 sekunder och slår av sig automatiskt efter en timme i fall du skulle glömma bort att stänga av den. Sublime Ends Curler har 9 temperaturinställningar i upp till 210 grader för total kontroll.

Det här är den produkt som jag ännu inte testat ännu, men jag är superpepp på att testa den!

Jag blev helt förälskad i Steam Hotel och jag måste verkligen åka tillbaka snart! Älskar det här råa och industriella tillsammans med stora och mjuka sängkläder och gardiner.

Vi passade också på att avnjuta hotellets ultramysiga SPA-avdelning Voltage Lounge, som var mörkt och endast upplyst med tända ljus. Det blev intressanta samtal och det var så härligt att verkligen hinna prata och lära känna varandra.

Atmosfären, personalen och sällskapet… Allt var liksom en tiopoängare. På vägen hem kände jag mig så full av energi, vilket inte har hänt på väldigt väldigt länge kan jag säga. Detta var precis vad jag behövde!

2 kommentarer

Lina 2 december, 2018 - 21:40

Sååå fina bilder! Tack för ett fint dygn tillsammans <3

Sandra 6 december, 2018 - 20:49

Åh va härligt att du fick komma iväg 🙂 Och att det blev lite mer intimt än nå stort när det redan är så mycket som händer! Stor kram

Daisy Beauty Expo 2019 | molkan.se 16 januari, 2019 - 19:44

[…] upp sina hårstyling- och hårborttagningsprodukter. Den senaste hårstylingprodukten visade jag i mitt inlägg när jag var på pressvisning med dem i november, en automatisk locktång. Deras IPL (Intense […]

Kommentarer är avstängda.

Du kanske också gillar

Vi använder cookies för att förbättra din upplevelse. Vi hoppas att det är okej, annars kan du skippa det. Acceptera Läs mer

Cookie policy