Beauty Cravings V.46

av Malin
125 visningar

I’m back! Min envishet och suget efter att blogga har tagit över hjärntröttheten och allt runtomkring. Även om jag är ledsen eller orolig till och från så måste jag försöka komma igång med vardagen igen.

Jag har inte gått under jorden helt, utan har bara pausat min egen aktivitet. Har ändå haft lite koll på nyheter och vad mina kollegor pysslat med medan jag varit i min lilla offlinebubbla. Så idag tänkte jag bjuda på lite produkter jag som jag tycker känns spännande och är sugen på.


beauty cravings v46 molkan lumene

LUMENE

Lumene har släppt massor av nya produkter samt den otroligt fina Nordic Beauty Advent Calendar. I mitt förra cravings-inlägg nämnde jag Nordic-C produkterna och sedan dess har Lumene lanserat [ARKTIS] Arctic Hydra Care, en hudvårdsserie med intensiv återfuktning för extrema väder med nordiska blåbär, havre- och rapsoljor i kombination med ett Betakomplex som låser in fukt. Serien består av fem produkter och innehåller serum, dagkräm, ögonkräm, handkräm och läppbalsam.

Ytterligare en serie från Lumene som jag är sugen på är [AJATON] Nordic Ageless, en återfuktande och vårdande produktserie med stamceller från lingon, fermenterade hjortron och ljung. De produkter jag skulle vilja testa är Nordic Ageless Radiant Youth Pressed Serum, ett kompakt serum i burk samt Nordic Ageless Radiant Youth Day Cream som är en dagkräm med SPF30.

beauty cravings v46 molkan idun

IDUN

IDUN Minerals har lanserat både ny hudvård och även hårvård. Bland annat Gentle Face Peeling som är en exfolierande enzym- & äppelsyrapeeling som hjälper till att avlägsna gamla hudceller och återfukta, Moisturizing Face Mask – en intensivt återfuktande ansiktsmask med bland annat hyaluronsyra, vitamin e samt niacinamide och panthenol, Oil Serum som är ett intensivt återfuktande oljeserum med närande och lugnande oljor från raps, havre, oliv & shea, Tinted Moisturizing Face Cream – en färgad dagkräm som återfuktar och ger en naturlig lyster med vitamin C och E och högrenade mineraler & Deep Moisture Face Mask som är en återfuktande hårmask med bland annat äppelsyra, ärtprotein och sheaolja. Ni ser temat på det min hud och mitt hår vill ha nu, fukt!

beauty cravings v46 molkan the body shop

THE BODY SHOP

The Body Shops bästa säsong är utan tvekan julen. De har alltid så fina julkalendrar och julgåvor och i år är inget undantag! Årets tre juldofter består av Peppermint Candy Cane, Berry Bon Bon och Vanilla Marshmallow.

Festive Sack of Berry Bon Bon  Delights innehåller duschgelé, body butter och duschskrubb i travel-size samt en handkräm. Finns i alla tre vinterdofter. Jag gillar verkligen TBS travel-sizes, de är små utan att vara “snål”-små, utan de räcker ganska många gångers användningar till skillnad från många andra märken. Peppermint Candy Cane Forest of Delights är en större julgåva med duschgelé, skimmerdoft, handkräm och body butter i fullsize.

Hur fina är inte julkalendrarna i år? Jag har blivit förälskad i mellanvarianten 25 Days of the Enchanted Deluxe Advent Calendar och jag tycker att den här kalendern är mest prisvärd och en bra kombination av dofter och produkter.

beauty cravings v46 molkan aco

ACO

ACO har hottat upp sin förpackningsdesign och sina produktserier. En del produkter är inte ny-nya, men produkter jag inte testat förut. Rescue Mist är en återfuktande mist som också innehåller vitamin C. Micellar Cleansing Water verkar spännande då den ska passa känslig hy, gillar också spraymunstycket! Lift & Hydrating Serum är ett oparfymerat och intensivt återfuktande serum.

Senaste tillskottet är Pure Glow som är en serie produkter som ska ge balans och lyster till kombinerad hy. Den produkt som känns mest till är Rebalancing Night Balm som är en rik nattkräm med hyaluronsyra och exfolierande enzym som milt exfolierar och återfuktar huden medan du sover. Genialiskt!

beauty cravings v46 molkan dermalogica

DERMALOGICA

Dermalogica har uppdaterat sin Skin Smoothing Cream. De har adderat sitt Active HydraMesh Technology™som har långtidsverkande och återfuktande effekt tillsammans med malva, gurka och arnika som mjukgör och lugnar, vindruvskärneextrakt samt vitamin C och E. Jag tror att den här är en räddare i nöden under årets kalla månader.

Du kanske också gillar

Vi använder cookies för att förbättra din upplevelse. Vi hoppas att det är okej, annars kan du skippa det. Acceptera Läs mer

Cookie policy