I terapeutiskt syfte har jag börjat måla. En sån grej jag aldrig trodde att jag skulle ”kunna”. Jag kan inte ens rita en streckgubbe, än mindre att måla på riktigt.

När jag var hemma i Småland testade jag mammas nya Brush Markers och började med att köpa pennor och en sån där målarbok för vuxna följt av en målarlåda med akvarellfärger. Jag är ju bara nybörjare och gör det mest för att ockupera hjärnan lite. Just nu lever jag lite dag för dag. Ibland orkar jag ingenting och ibland har jag mer (skulle dock inte säga massor) energi. Men förutom att söka jobb så målar jag mest.

Hoppas att jag (och hjärnan) ska orka komma tillbaka till skönheten och bloggen snart!

You May Also Like

6 kommentarer

Svara

De är helt fantastiska! <3

Svara

Du är ju fantastiskt duktig!

Svara

Jag ÄLSKAR granskogen! Helt fantastisk!

Svara

En som älskar att måla här hej. Har målat från och till sedan barndomen men kan säga att du, underbara du, har en sjuk talang för det! Herre min tid vad vackra målningar!!
Fortsätt göra det som känns bra för dig, och kom ihåg att fast allt känns ruttet, så har du klarat dig såhär långt! Ger dig en cyberkram ❤️

Svara

Så kul att att du hittat ett kreativt utlopp som funkar även när livet känns tungt! Jättevackra bilder!!

Svara

Jag tycker att dina målningar är helt fantastiska, jag önskar att jag hade kunnat göra något liknande! Jag är så glad att du hittat en liten verklighetsflykt. Ta hand om dig vännen <3

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.