I fredags förra veckan fick jag ett väldigt jobbigt besked som gjort att jag inte orkat uppdatera här. Och det kommer nog tyvärr att vara tyst en stund till. Jag vill bara att ni ska veta att jag behöver pausa lite.

Min älskade mamma, min största förebild, den starkaste och modigaste personen jag känner har blivit allvarligt sjuk. Dessutom har min pappa varit sjuk länge och har en komplicerad sjukhistoria, så det gör det hela inte lättare. Det är jobbigt med en sjuk förälder, men när det är båda två.. Jag vet inte riktigt vad jag ska ta mig till.

Hela min värld har gått sönder.

Jag kommer att kika in här lite då och då. Så vill ni skriva något, vad som helst, så kommer jag att kika in och svara när jag orkar. Ta hand om er!

You May Also Like

9 kommentarer

Svara

Jag har tyvärr gått igenom samma sak och förstår verkligen att du måste pausa. Var med dom så mycket du kan<3

Svara

Jag beklagar. Kommer tillbringa så mycket tid som jag kan, men det är jobbigt när jag samtidigt blivit arbetslös och behöver vara där jag bor samtidigt som allt annat äter upp hjärnan. Det är så orättvist. Men jag antar att vi kommer ut starkare på andra sidan på något sätt.

Stor kram!

Svara

All kärlek och styrka till er alla! ❤️

Svara

❤️

Svara

Alla sociala nätverk kommer finnas kvar här så ta en paus och ta vara på varje dag.
Familjen är det viktigaste vi har. All kärlek och styrka till er!

Svara

Tack snälla Annica ❤️

Svara

Så tråkigt att höra. Håller fullkomligt med Annica. Mycket styrka och kärlek till er!!

Svara

❤️

Svara

Skickar styrkekramar till dig fina Malin ❤ Du har världens finaste föräldrar ❤ Finns om det är något jag kan göra ❤ Kramar ❤

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.