Maybelline Tattoo Brow Pomade

av Malin
861 visningar

En av Maybellines höstnyheter heter Tattoo Brow Pomade. Förra året såg vi den semipermanenta Tattoo Brow Peel-Off Tint och nu i augusti lanserades Brow Pomade i samma serie.

maybelline tattoo brow pomade
maybelline tattoo brow pomade
01 Taupe, 03 Medium Brown, 05 Dark Brown

Maybelline Tattoo Brow Pomade, 159 SEK

Tattoo Brow Brow Pomade är en pigmenterad och krämig brynpomad som kan appliceras lätt i ett tunt lager, eller flera lager för en mer dramatisk effekt. Produkten ska vara vattenresistent och Maybelline lovar upp till 24h hållbarhet. Kommer i 3 nyanser; 01 Taupe, 03 Medium Brown, 05 Dark Brown. Med varje pomad medföljer en snedställd pensel kombinerad med en spoolie.

maybelline tattoo brow pomade
01 Taupe, 03 Medium Brown, 05 Dark Brown
maybelline tattoo brow pomade
Maybelline Tattoo Brow Pomade – 05 Dark Brown

Här har vi en helt okej brynpomad i budgetklassen. Den är lätt att distribuera i brynen, den sitter hela dagen utan att smeta. Jag gillar produkten – men mitt “problem” är att den inte är speciell på något sätt. En helt vanlig brynpomad. Men de har inte haft någon i sitt sortiment förut så jag antar att det är för att bygga ut portfolion.

Missförstå mig rätt när jag här nu kommer med en hel del kritik.. Jag har fler brynprodukter som är precis lika och som är lika bra, t ex. NABLA Brow Pot (ca. 125 SEK), Freedom Pro Brow Pomade (85 SEK), Anastasia’s Brow Pomade (255 SEK) osv. Det är bara att välja vilken prisklass man vill satsa på.

Dessutom tycker jag att namnet Tattoo Brow är missvisande eftersom det är en helt vanlig brynpomad och inte något som kan mätas med en tatuering då den inte håller längre än tills man tvättar bort den.

Tyvärr tycker jag också att nyansutbudet är under all kritik. Medium och Deep ser ungefär likadana ut på, förutom att Medium har lite mer röda pigment. Hoppas att det kommer i alla fall en ännu rödare och en mörkare med mer kall underton.

Du kanske också gillar

Vi använder cookies för att förbättra din upplevelse. Vi hoppas att det är okej, annars kan du skippa det. Acceptera Läs mer

Cookie policy