L’Oréal Paris x Isabel Marant

av Malin
617 visningar

Förra veckan var jag på pressevent med L’Oréal som i år satsar på ett nytt designersamarbete, denna gång med Isabel Marant. Tillsammans lanserar de tio stycken produkter i Sverige.

Om jag har förstått det rätt är Isabel Marant en designer som inspireras av vilda västern vilket också syns i hennes plagg, men också i samarbetet med L’Oréal Paris. Kollektionen har därför döpts till The Wild West Meets Paris då L’Oréal vill knyta an till sitt ursprung i Paris. Jag har inte så stor koll på designers och mode – men jag tycker det är roligt att de två marknaderna kan samarbeta och oftast blir det bra. Förra året samarbetade L’Oréal med Balmain och det var ju verkligen lyckat vad jag förstått.

loreal paris x isabel marant

L’Oréal Paris x Isabel Marant SMILE Color Riche, rek. pris 149 SEK /st

I kollektionen hittar vi SMILE som består av sju stycken matta Color Riche-läppstift i en härlig höstpalett av lätta beiga, klara rosa, klassiska röda och djupa plommonnyanser. Belleville Rodeo blev min direkta favorit! Älskar mörka läppstift ♥︎

loreal paris x isabel marant
loreal paris x isabel marant

L’Oréal Paris x Isabel Marant AMAZE Lip & Cheek Tint, rek. pris 149 SEK

AMAZE är ett glossigt tint för både kinder och läppar. Formulan reagerar med kroppens egna pH-värde och ska därför passa alla. När den används på läpparna ser den ut som ett vanligt rosatonat läppglans, på kinderna ger den en fina rosa ton med en fin lyster.

loreal paris x isabel marant

L’Oréal Paris x Isabel Marant WANTED Brow Gel, rek. pris 129 SEK

WANTED är en transparent gel som kan användas på både bryn och fransar. Den tämjer och ger stadga stadga till brynen medan den ger en naturlig ‘wet look’ till fransarna. En bra multifunktionell produkt för dig som gillar den där no make-up makeup-looken.

loreal paris x isabel marant

L’Oréal Paris x Isabel Marant SHINE Cream Highlighter, rek. pris 159 SEK

Den produkt som inte hunnit komma till lanseringen och presseventet är SHINE som är en universal krämhighlighter som ska vara en cream-to-powder finish. Jag hoppas att den kommer den här veckan (uppdaterar inlägget med bilder och swatches så fort den kommer hem till mig).

loreal paris x isabel marant
Estetiken är väldigt stilren, varm och mjuk
loreal paris x isabel marant
loreal paris x isabel marant
Makeupartisten och fellow bloggaren Lina Ekh visar produkterna på modellen
loreal paris x isabel marant
WANTED i brynen, AMAZE på kinder och läppar samt SMILE i nyansen La Butte Marshall på läpparna
loreal paris x isabel marant

Kollektionen är en Limited Edition och lanseras i utvalda butiker den 27:e september (H&M, KICKS och Åhléns), men förhandslanseras online redan den 19:e september.

Jag gillar den här kollektionen! Den känns genomtänkt med multifunktionella produkter för den “vanliga människan” liksom. Jag älskar att sitta i flera timmar och sminka mig, men ibland vill jag bara att det ska gå fort. Vad säger ni om en look med produkterna så fort highlightern har kommit?

Vad tycker du om kollektionen? Finns det någon produkt du kommer att spana in?

Du kanske också gillar

Vi använder cookies för att förbättra din upplevelse. Vi hoppas att det är okej, annars kan du skippa det. Acceptera Läs mer

Cookie policy