#Söndagsmasken: Magicstripes Chin & Cheek Lifting Mask

av Malin
271 visningar 3 Minuter läsning

Dagens #söndagsmask är lite annorlunda mot vad jag har testat förut. Den här Sheet Masken är från Magicstripes och ska lyfta och ge spänst till hak- och kindpartiet.

Sorry för sent inlägg – men jag har mått så dåligt hela dagen över valet så jag varit tvungen att stänga av allt till och från, samt att ta ångestdämpande. Är så besviken på så många människor just nu som jag sett upp till, som visar sig vara riktigt osolidariska och har en vidrig människosyn. Kom ihåg att blod inte är tjockare än vatten…

magicstripes chin cheek lift mask
magicstripes chin cheek lift mask

Magicstripes Chin & Cheek Lifting Mask, 599 SEK /5 st

En elastisk hydrogelmask med fokus på haka och kinder infuserad med glycerin, hydrolyserat kollagen, koffein, vitamin E och macadamianötsolja. Masken ska både lyfta, reducera fina linjer och verkar också stimulerande vilket aktiverar den naturliga blodcirkulationen. Den här masken ska sitta på i 40-60 minuter för maximal effekt.

Jag har länge varit nyfiken på Magicstripes masker ett tag och passade på att köpa bl a. den här på Hud & Kosmetikmässan i veckan. Min dubbelhaka är något jag varit duktig på att dölja på bild, men den existerar. Därför blev jag slog till på den här.

Det jag blev så imponerad av var att den satt väldigt skönt på ansiktet under hela timmen jag hade den på mig trots att jag såg ut som Hannibal Lecter. Den klämde dock lite bakom öronen trots att den var så elastisk. Kanske att mina öron saknar stadga.. men öronöglorna satt ändå kvar. Jag gillade också att det var en okladdig hydrogel på ena sidan medan sidan utåt består av elastiskt filtmaterial – så heller inget kladd på kläder eller kudden i mitt fall.

Magicstripes rekommenderar att man ska använda dessa masker 2-3 gånger i veckan för bäst resultat, vilket skulle bli väldigt dyrt i längden. Väldigt skön mask, men jag såg inte någon märkbar skillnad efteråt. Hade gärna testat under en månads tid, men varken miljösamvetet eller plånboken tillåter det.

magicstripes chin cheek lift mask
Magicstripes Chin & Cheek Lifting Mask
 • 2/10
  Effekt - 2/10
 • 9.5/10
  Innehåll - 9.5/10
 • 8.5/10
  Passform - 8.5/10
 • 5/10
  Pris - 5/10
6.3/10

Du kanske också gillar

Vi använder cookies för att förbättra din upplevelse. Vi hoppas att det är okej, annars kan du skippa det. Acceptera Läs mer