Nyheter från Linda Hallberg Cosmetics

av Malin
475 visningar

Linda Hallberg Cosmetics har under våren och sommaren släppt flera spännande nyheter och nu har jag äntligen testat dem!

molkan linda hallberg fantastick

Linda Hallberg Cosmetics har sedan tidigare en större multi use-palett, borstar, verktyg, duokroma paletter samt multifunktionella pennor. Nu har kollektionen fått tillskott av en vegansk röd makeup-penna, en återfuktande olja och 5 stycken glossiga stift. Alla produkter är veganska och cruelty-free (förutom den lila Daring Mood Crayon som kommer att utgå ur sortimentet).

Linda Hallberg Cosmetics Anger Mood Crayon, 149 SEK

Crayons är multifunktionella pennor där bara fantasin sätter gränserna! Det som är speciellt med Anger Mood är att den är helt och hållet cruelty-free och vegansk. Röda pigment (karmin/koschenill) kommer ofta från Koschenillsköldlusen och färgar både smink och mat – men alltså icke denna.

Formulan är krämig, men torkar snabbt och sitter som berget! Den röda färgen är en snygg kall röd och en nyans jag känner mig bekväm med att bära – gillar inte för varma/orangea undertoner. Jag är lite i en slow- och tröttfas just nu – men jag ska även testa den på ögonen, för den ser så snygg ut som ögonskuggsbas!

Linda Hallberg Cosmetics Blossom Lip Oil, 169 SEK

Även Blossom Lip Oil är en multifunktionell produkt som fungerar både som återfuktare för läppar och nagelband, men kan också användas som flytande highlighter eller för att förvandla ett matt läppstift eller Lindas egna Crayons till en glossig finish. Oljan innehåller närande passionsfruktolja och äkta blåklintsblad. OBS! Denna är dock inte ämnad för att använda på ögonen.

Blossom Lip Oil tar mig tillbaka till min ungdom med roller-läppglans! Oljan är inte bara lättanvänd och enkel att ha med sig, den är också så vacker att titta på och har definitivt varit en favorit under juli! Trots att det är en olja så känns den inte så där “jobbigt oljig” och jag gillar verkligen att den inte har en överväldigande doft, utan har bar en hint av fräschör.

Linda Hallberg Cosmetics FantaStick, 199 SEK /st

Senaste produktsläppet består av fem stycken glossiga stift med SPF 15 som primärt marknadsförs som läppstift, men kan även användas som krämrouge. Formulan är väldigt krämig och sticken är skira, men går att bygga upp färg. Använd ensamma eller toppa över läppennor, matta läppstift eller Lindas egna Crayons. Precis som oljan är dessa inte ämnade för ögonen.

Jag trodde faktiskt inte att jag skulle gilla dessa så mycket som jag faktiskt gör. Jag har använt dem väldigt mycket både på läppar och kinder. Pink Opal är en perfekt vardagsfärg för mig, Goldstone är favoriten för kinderna och även min MLBB-nyans (my lips but better), Bullseye har jag endast duttat på lite på läpparna för att få en skir rödrosa färg, Ametrine och Garnet är definitivt mina favoritfärger och kommer att användas flitigt i höst!

Jag gillar verkligen de här nyheterna! Multifunktionella produkter är toppen för dem som inte vill ha så mycket produkter, men också toppen om man är på resande fot. Nu när det varit så varmt ute har jag knappt haft något smink – och speciellt inte någon foundation, men har ändå velat ha lite färg till ansiktet och har då kört den här looken ovan på bar hud och jag är förvånad över hur mycket jag har gillat att vara utan bas.

0 kommentar

Vacation heroes | molkan.se 21 augusti, 2018 - 18:30

[…] Jag har nyligen skrivit om denna, så vill du läsa mer om den kan du göra det här. […]

Du kanske också gillar

Vi använder cookies för att förbättra din upplevelse. Vi hoppas att det är okej, annars kan du skippa det. Acceptera Läs mer

Cookie policy